ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η δική σας άποψη για την κρέμα Rénergie Multi-Lift, της Lancôme


TSVIGKOU

11 Ιουνίου 2016

photo-1503667663817-f57326084f09.jpg

Διαβάστε τις περιγραφές 15 νικητριών παρακάτω:

  • Γεωργία Τσ.: "Είμαι πολύ χαρούμενη που ήμουν μία από τις νικήτριες! Πρόκειται για μια υπέροχη και πολύ αποτελεσματική κρέμα.Ήδη από τις πρώτες εφαρμογές στο πρόσωπο, νιώθεις την επιδερμίδα να αναγεννάται και να γίνεται πιο νεανική, σφριγηλή και βελούδινη. Aπό εδώ και πέρα θα γίνει η κρέμα μου!Ομάδα του Jenny.gr ευχαριστώ πολύ για το φανταστικό δώρο!!!"
  • Ιωάννα Γκ.: "ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ....!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΡΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ? ΤΕΛΕΙΑ !!"
  • Ιωάννα Χρ.: "Χαίρεται, χτες την πήρα στα χέρια μου, σήμερα την δοκίμασα. Αντί να σχολιάσω τα αποτελέσματα από την χρήση των 5ml, σκέφτηκα να σχολιάσω την "γνωριμία". Λοιπόν, ένιωσα σαν να μην είχα εφαρμόσει ποτέ ξανά κρέμα προσώπου. Τόσο άλλη!!!
    Τόσο σπουδαία."
  • Αθηνά Π.: "ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏ ΗΔΗ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΕΣ ."
  • Κυριακή Κ.: "Απλά καταπληκτική ! Μια κρέμα με τέλεια υφή. Έδωσε στην επιδερμίδα μου όλα αυτά που αναζητούσe τον τελευταίο καιρό: όγκο, σύσφιξη και σβήσιμο των ρυτίδων."
  • Ελένη Π.: "Με την κρέμα Rénergie το δέρμα μου βρήκε τη χαμένη ελαστικότητα τη χαμένη λάμψη. Μέρα με τη μέρα ξαναβρίσκει τη ζωντάνια του και αισθάνομαι και εγώ η ίδια ανανεώμενη και φρέσκια."
  • Σταυρούλα Α.: "ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 200 ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΩΚΙΜΑΣΑ ΤΗΝ RENERGIE ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΝΙΩΣΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΠΛΗΡΩΤΗΤΑ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ LIFTING! ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!"
  • Καλλιόπη-Μαρία Οι.: "Μελέτες χρόνων,εργαστήρια επανδρωμένα με εξειδικευμένο προσωπικό ,ποιοτικές πρώτες ύλες ,πως να μην προκύψει αυτο το θαύμα;;;"
  • Ιουλία Σ: "Αγαπημένη εταιρεία φανατική και στην περιποίηση προσώπου αλλα και στο μακιγιάζ, το πρόσωπο δείχνει αψεγάδιαστο και λαμπερό"
  • Άννα Μαρία Π.: "Την χρησιμοποίησα σε συνδιασμό με τον ορό Advanced Génifique Serum Youth Activating Concentrate που έχω. Η κρέμα είναι πλούσια και εξαιρετικής υφής. Η επιδερμίδα ήταν πιο λεία, φωτεινή και ενυδατωμένη. Εξομάλυνε τις πτυχώσεις στη ρινοπαρειακή που έχω ( είναι και οι μόνες ) ως ένα βαθμό. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου σίγουρα θα κάνει αυτό που υπόσχεται."
  • Κυριακή Ι.: "Παρά το ότι η υφή της είναι λίγο πιο πυκνή από αυτές, που συνηθίζω, απορροφάται εύκολα από το δέρμα μου και το αφήνει απαλό και ενυδατωμένο. Έχει δε ένα πανάλαφρο άρωμα, που μου φτιάχνει τη διάθεση. Οπωσδήποτε κερδίζει μία θέση στο ράφι του μπάνιου μου!"
  • Αριστέα Α.: "Τι να πω για τη Lancome!Όλα τα καλλυντικά της είναι αποτεκεσματικά και αξιόπιστα και είμαι σίγουρη πως και η Renergie Multilift θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου καθώς μετά τα 40 η επιδερμίδα μου έχει άλλες ανάγκες!"
  • Χριστίνα Γκ.: "Κα-τα-πλη-κτι-κή. Από τα ελάχιστα προϊόντα ομορφιάς που η ποιότητα είναι με το παραπάνω συμβατή με την τιμή τους."
  • Δήμητρα Π.: "Πολύ καλό προϊόν που αναζωογονεί την επιδερμίδα τόσο με τα συστατικά όσο και με την υπέροχη μυρωδιά!!!!!!❤Το δοκίμασα σε δείγμα κι ελπίζω να έχω ρην ευκαιρία να το δοκιμάσω ακόμα περισσότερο!!!!!!❤"
  • Sofia M.: "Ή Renergie Multi Lift είναι μία θαυματουργή κρέμα! Είδα στο πρόσωπό μου αποτελέσματα φρεσκάδας, ανανέωσης, νεότητας!!! Κι αυτό με τη χρήση δείγματος!!! "

Οι 5 τυχερές που κερδίζουν ένα από τα 5 σετ περιποίησης Renergie Multi-Lift, (Renergie Multi- Lift κρέμα ημέρας και Renergie Multi- Lift κρέμα ματιών) της Lancôme είναι οι εξής:

1. ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ
2. ΣΤΕΛΛΑ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ
3. Ποπη Πελεκιδου
4. ΑΝΤΩΝΙΑ Ντιντομενικο
5. ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΚΗΝΑΝΟΥ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.