ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauty care countdown μέχρι τα Χριστούγεννα


Ελένη Τσούτση

24 Νοεμβρίου 2018

rafaella-diniz-640985-unsplash.jpg

Επιτέλους πλησιάζει η αγαπημένη γιορτή όλων των γυναικών, τα Χριστούγεννα! Αρχίζουν τα πάρτι και τα ρεβεγιόν και όλα γύρω μας γίνονται πιο λαμπερά και μαγικά! Καλούμαστε λοιπόν κι εμείς να αναδείξουμε τον καλύτερο, τον πιο φωτεινό και όμορφο εαυτό μας.

Για να είμαστε πανέτοιμες να ξεχωρίσουμε αυτές τις γιορτές, ας υποσχεθούμε στον εαυτό μας ότι θα κάνουμε το δικό μας beauty countdown, ακολουθώντας τα εξής βήματα:

1. Για ένα μυστήριο βλέμμα που θα τους κερδίσει όλους στις γιορτές, μη ξεχνάτε από τη καθημερινή σας ρουτίνα τη κρέμα ματιών, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές σας ανάγκες. Τοποθετήστε τη πρωί και βράδυ και δείτε τη διαφορά.

2. Το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα για να διατηρεί τη λάμψη του. Αν θέλετε το πρόσωπό σας να έχει κάτι από το φως των Χριστουγέννων, βάλτε στη ρουτίνα σας το ντεμακιγιάζ και τον καθαρισμό προσώπου. Μην αμελείτε αυτά τα δυο βασικά βήματα που για να έχεετε πάντα ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο.

3. Τα μαλλιά μας δεν αφυδατώνονται μόνο το καλοκαίρι αλλά και τον χειμώνα, εξαιτίας του κρύου και του αέρα. Φρoντίστε τα μαλλιά σας λοιπόν και χαρίστε τους την ενυδάτωση που χρειάζονται για να λάμπουν. Χρησιμοποίηστε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα λάδια και μάσκες θρέψης για να έχετε πάντα υγιή και μεταξένια μαλλιά.

4. Άφησα για το τέλος τη φροντίδα των δοντιών. Χρησιμοποιήστε οδοντόκρεμες που βοηθούν ακόμη περισσότερο στη λεύκανση. Γιατί το κόκκινο κραγιόν που θα φορέσετε το βράδυ του ρεβεγιόν, θα συνοδευτεί σίγουρα από ένα αστραφτερό χαμόγελό!

Ακολουθήστε πιστά τα παραπάνω βήματα για να ξεχωρίσετε κατά τη διάρκεια των γιορτών και όχι μόνο. Μην περιμένετε τη τελευταία στιγμή!

Δείτε ακόμη:

12+1 beauty looks που θα λατρέψουμε αυτό το χειμώνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.