ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ποιο beauty product ταιριάζει στο ζώδιο σου


Ελένη Τσούτση

2 Δεκεμβρίου 2018

20180724_zaa_d20_727.jpg

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τα ζώδια είτε τα πιστεύουμε είτε όχι, καθημερινά μπορεί να διαβάζουμε από περιέργεια την αστρολογική μας πρόβλεψη. Το κάθε ζώδιο έχει τα ιδιαίτερα μοναδικά χαρακτηριστικά του και αυτό το γεγονός αντανακλά ακόμη και στην ομορφιά. Ποια είναι λοιπόν τα προϊόντα ομορφιάς που ταιριάζουν σε κάθε ζώδιο ανάλογα με τα βασικά στοιχεία που το χαρακτηρίζουν; Αφήστε τα άστρα να σας οδηγήσουν ως προς τις επιλογές ομορφιάς που θα κάνετε και δοκιμάστε νέες μάρκες και στιλ.

Κριός

Στο πιο τολμηρό και φιλόδοξο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δε θα ταίριαζε τίποτα λιγότερο από ένα έντονο κόκκινο κραγιόν που να αντανακλά την υπεροχή του.

Ταύρος

Αξιόπιστος και σταθερός ο Ταύρος φαίνεται να πρέπει να επενδύσει σε προϊόντα skincare που ενισχύουν τον δυναμισμό του.

Δίδυμοι

Οι αναποφάσιστοι δίδυμοι δε θέλουν να σπαταλούν χρόνο για να επιλέξουν ποιο είναι το ιδανικό beauty product που τους ταιριάζει, μήπως εφηύραν τα 2 σε 1;

Καρκίνος

Οι πιστοί και ευαίσθητοι καρκίνοι είναι λίγο συναισθηματικοί και συγκινούνται αρκετά. Έτσι τι καλύτερο από μία καλή αδιάβροχη μασκαρά;

Λέων

Παθιασμένο και φλογερό ζώδιο ο Λέων φυσικά του ταιριάζει κάτι που θα τονίσει τη λάμψη του όπως ένα highlighter.

Παρθένος

Ως το πιο εμμονικό ζώδιο με τη καθαριότητα ο παρθένος δε θα μπορούσε να αντισταθεί σε ένα προϊόν που σχετίζεται με την υγιεινή και τη καθαριότητα.

Ζυγός

Οι ζυγοί επιθυμούν την ηρεμία και την ισορροπία στη ζωή τους για αυτό θα επέλεγαν μόνο κάτι που θα τους ενέπνεε αρμονία όπως ένα αφρόλουτρο.

Σκορπιός

Γοητευτικός και μυστικοπαθής ο σκορπιός σίγουρα επιθυμεί η γοητεία του να μείνει αξέχαστη και αυτό μπορεί να το πετύχει με ένα sexy και φινετσάτο άρωμα.

Τοξότης

Περιπετειώδης με ιδιαίτερη αγάπη στα ταξίδια τελευταίας στιγμής μόνο προϊόντα travel size θα του ταίριαζαν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι αγαπούν την πειθαρχία και τον έλεγχο. Η τακτική φροντίδα της επιδερμίδας θεωρείται δεδομένη και μάλιστα με μετρήσιμα αποτελέσματα.

Υδροχόος

Οι κομφορμιστές και επαναστάτες του ζωδιακού κύκλου θέλουν να εντυπωσιάζουν τους γύρω τους με τις ανατρεπτικές τους επιλογές, ακόμη και στο μακιγιάζ.

Ιχθύες

Οι ρομαντικοί Ιχθύες θέλουν να δείχνουν τον ρομαντισμό τους με κάθε τους εμφάνιση, για αυτό θα επέλεγαν ένα βερνίκι νυχιών σε μία γλυκιά τριανταφυλλί απόχρωση.

Δείτε ακόμη:

10 stars χωρίς μακιγιάζ!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.