ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το απόλυτο beauty προϊόν που σας προτείνουμε για το 2019


Ελένη Τσούτση

13 Δεκεμβρίου 2018

street_fashion_hcss15_002.jpg

Η περιποίηση του προσώπου αναμφισβήτητα αποτελεί σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας κάθε γυναίκας. Το beauty item όμως που έχει ιδιαίτερη σημασία και δε πρέπει να λείπει από το γυναικείο boundouar είναι η κρέμα προσώπου που μπορεί να προσφέρει υγιή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα. Από τις πιο συχνές ερωτήσεις που κάνει μία γυναίκα είναι «ποια κρέμα προσώπου να χρησιμοποιήσω για να νιώθω την επιδερμίδα μου πιο φρέσκια και παράλληλα να προλαμβάνει και τη γήρανση»; Kάναμε λοιπόν μία ανασκόπηση στις κρέμες προσώπου το 2018 για να ξεχωρίσαμε τη μία κρέμα που θα συνεχίζει να ξεχωρίζει και τη νέα χρονιά καθώς συγκεντρώνει όλα εκείνα τα θαυματουργά στοιχεία που αναζητά μία γυναικά στη καθημερινότητά της. Πρόκειται για τη νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich.

Οι επιστήμονες της Re-Nutriv απομόνωσαν τη σπάνια δύναμη ενός από τους μεγαλύτερους θησαυρούς της φύσης, της τρούφας Black Diamond και την μεταμόρφωσαν σε ένα μοναδικό εκχύλισμα που αποτελεί την καρδιά της Re-Nutriv Ultimate Diamond. Το σπάνιο εκχύλισμα αναμειγνύεται με προηγμένες τεχνολογίες μακροζωίας των κυττάρων, δημιουργώντας μια εξαιρετικά αναζωογονητική κρέμα, την Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy που ανανεώνει το δέρμα χαρίζοντας τη νεανική εμφάνιση που επιθυμεί κάθε γυναίκα.

Η αγαπημένη κρέμα του 2018 ανανεώθηκε και εξελίχθηκε στη νεά κρέμα Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich η οποία είναι εμπλουτισμένη με το αποκλειστικό εκχύλισμα τρούφας Black Diamond της Re-Nutriv και ενισχυμένη με τεχνολογίες που υποστηρίζουν την μακροζωία των κυττάρων. Αυτή η εξαιρετικά πλούσια σύνθεση δημιουργεί ένα σμιλευμένο αποτέλεσμα χαρίζοντας την αίσθηση της απόλυτης τελειότητας.

Με πλούσια υφή χαρίζοντας βαθιά θρέψη και άνετη αίσθηση η νέα Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich προσφέρει διαρκή και εντατική ενυδάτωση στο δέρμα ενεργοποιώντας τη λαμπερή εμφάνιση του. Το δέρμα μεταμορφώνεται: αποκτά πιο λαμπερή εμφάνιση, πιο σφριγηλή, πιο ανορθωμένη και με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Το αποτέλεσμα είναι αξιοζήλευτο που δικαιολογημένα η κρέμα προσώπου σας θα είναι το μυστικό της ομορφιάς σας.

Η Estée Lauder συνεχίζει να καινοτομεί στις κρέμες προσώπου και να αγκαλιάζει τις πολλαπλές ανάγκες της γυναίκας, έτσι δημιούργησε μία προηγμένη κρέμα με ισχυρό εκχύλισμα, που ενισχύει την ομορφιά του δέρματος, όπως ποτέ άλλοτε. Η σπάνια δύναμη του πολύτιμου εκχυλίσματος τρούφας Black Diamond, έχει αποδεδειγμένα εκπληκτική ικανότητα να ενεργοποιεί τη ζωτικότητα του δέρματος, υποστηρίζοντας την επιβίωση των κυττάρων του και αυξάνοντας την ενέργειά τους με σκοπό το δέρμα να φαίνεται πιο ανανεωμένο και αναζωογονημένο.

Η ανανεωμένη κρέμα προσώπου Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Energy Creme Rich δικαίως κατέχει το τίτλο της αφρόκρεμας των κρεμών καθώς ξεκινάει τη μεταμόρφωση του δέρματος για πιο λαμπερή και αισθητά νεανική εμφάνιση. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει και σε πιο ανανεωμένη έκδοση να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας και το νέο έτος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.