ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Εύκολοι τρόποι για να μειώσετε την εμφάνιση των πόρων


Ελένη Τσούτση

15 Δεκεμβρίου 2018

mark-alexandrfocvich-1180493-unsplash.jpg

Αυτή η μάστιγα: οι πόροι. Αυτός θα έπρεπε να είναι ο τίτλος (μιας και έχοντας λιπαρή επιδερμίδα) θα έβγαζα όλο το drama που περνάω. Αν έχετε και εσείς λιπαρό δέρμα τότε καταλαβαίνετε πόσο ενοχλητικοί είναι οι έντονοι πόροι. Μπήκα λοιπόν στη διαδικασία να αναζητήσω τρόπους που θα τους μειώσω και θα νιώσω ξανά την επιδερμίδα μου λεία και καθαρή.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

#1 Απολέπιση

Η απολέπιση αποτελεί το πρώτο στάδιο. Δοκιμάστε να κάνετε απολέπιση 1 με 2 φορές την εβδομάδα με απαλές κυκλικές κινήσεις.

#2 Ντεμακιγιάζ

Δε πρέπει να αμελείτε το ντεμακιγιάζ, καθώς βοηθάτε το δέρμα σας να αναπνέει και να μην εμφανίζονται εύκολα οι πόροι.

#3 Ατμόλουτρο προσώπου

Το ατμόλουτρο μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε αισθητά τους πόρους. Πώς θα το κάνετε; Γεμίζοντας ένα μπολ με ζεστό νερό και βάζοντας το πρόσωπο σας από πάνω του για περίπου 3-5 λεπτά. Έπειτα, ξεπλυθείτε με χλιαρό νερό και τρίψτε ένα παγάκι σε όλο σας το πρόσωπο, δίνοντας περισσότερη προσοχή στα σημεία όπου υπάρχουν οι μεγάλοι πόροι. Αυτή η μέθοδος θα καταπολεμήσει τους έντονους πόρους.

Pure clay anti blemish μάσκα καθαρισμού προσώπου

Δείτε επίσης:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.