ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 κακές συνήθειες ομορφιάς που πρέπει να αλλάξετε το 2019


Ελένη Τσούτση

19 Ιανουαρίου 2019

marant_bklkkwaw1819_20.jpg

Το να αλλάξουμε κάποιες κακές συνήθειες είναι αναγκαίο πρώτα να συνειδητοποιήσουμε ότι πράγματι είναι κακές και φυσικά ότι η αλλαγή θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα για εμάς. Συνήθως δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά όταν πρόκειται για μικρές συνήθειες ομορφιάς, μπορούμε όμως να προσπαθήσουμε και τα κατάλληλα προϊόντα να είναι οι σύμμαχοί μας!

Ποιες είναι αυτές οι συνήθειες;

#1. Χρησιμοποιείστε ταινίες για τα μαύρα στίγματα

Οι ταινίες για τα μαύρα στίγματα θα σας βοηθήσουν να μη "πειράζετε" τα μαύρα στίγματα που συνήθως εμφανίζονται στη ζώνη Τ του προσώπου και μολύνετε τη περιοχή.

Clear up strips

#2. Nα καθαρίζετε τα πινέλα μακιγιάζ και τα σφουγγάρια πιο συχνά

Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να καθαρίζουμε τα πινέλα μακιγιάζ και τα σφουγγάρια όσο πιο συχνά γίνεται, καθώς είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διατηρήσουμε το δέρμα καθαρό και υγιές. Ένα κατάλληλο προιον θα σας βοηθήσει να τα καθαρίσετε σε βάθος.

Mac Brush Cleanser

#3. Να κοιμάστε με το μακιγιάζ σας

Ένα από τα μεγαλύτερα don’ts στην ομορφιάς είναι να μην κοιμάστε με το μακιγιάζ σας. Εάν δεν αφαιρείτε το μακιγιάζ σας πριν κοιμηθείτε δε βοηθάτε την επιδερμίδα σας να αναπνεύσει τη διάρκεια της νύχτας και παράλληλα ενισχύετε τα σημάδια της γήρανσης. Το μαντηλάκια καθαρισμού θα πρέπει να γίνουν ο αγαπημένος σας φίλος!

Μαντηλάκια Καθαρισμού Fine Flowers Wipes

#4. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό ακόμη και το Χειμώνα

Ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε το δέρμα σας από τα σημάδια της γήρανσης είναι με τη χρήση ενός αντηλιακού με υψηλό SPF καθημερινά. Αν έχετε την τάση να ξεχνάτε αυτό το σημαντικό βήμα περιποίησης του δέρματος σας, μια καλή επιλογή είναι να χρησιμοποιείτε μια κρέμα Balm Beauty (BB) με υψηλό δείκτη προστασίας.

Maybelline Dream Fresh BB Κρέμα Light

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.