ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να κάνετε το άρωμα σας να διαρκέσει όλη μέρα


Ελένη Τσούτση

24 Μαρτίου 2019

arwmata.jpg

To πιο όμορφο κομπλιμέντο που μπορεί να πάρει μια γυναίκα είναι ότι μυρίζει όμορφα! Βέβαια, πολλές φορές μπορεί να φοράτε το αγαπημένο σας το πρωί πριν φύγετε για το γραφείο αλλά μέχρι να φτάσετε η μυρωδιά δεν είναι το ίδιο έντονη.

Υπάρχουν μερικά tips για να μένει το άρωμα στη θέση του για ώρες:

#1.Βάλτε το άρωμα μετά το ντους
Η καλύτερη στιγμή να βάλετε το άρωμα στο δέρμα σας είναι λίγο μετά το ντους. Αν ψεκάσετε το άρωμα σας μετά το μπάνιο, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να το κάνετε να κρατήσει όλη την υπόλοιπη μέρα.

#2. Εφαρμόστε βαζελίνη πριν το άρωμα
Η βαζελίνη δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για το άρωμά σας, με τον ίδιο τρόπο που ένα primer δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για τo foundation. Το ντους ενυδατώνει το δέρμα, το οποίο βοηθάει στην τόνωση της μυρωδιάς, αλλά μπορείτε να κάνετε το αποτέλεσμα ακόμη καλύτερο εφαρμόζοντας λίγη βαζελίνη ή την ενυδατική σας κρέμα.

Extra tip: Ψεκάστε το άρωμά στα σημεία παλμών
Τα σημεία των παλμών είναι περιοχές όπως οι εσωτερικές πλευρές των αγκώνων, το πλαϊνό σημείο του λαιμού σου, οι καρποί σου και το πίσω μέρος των γόνατων σας.

Δείτε ακόμη:

Τα top 5 αρώματα που θα φέρουν την Άνοιξη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.