ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3+1 τρόποι να εντάξετε το έλαιο λεβάντας στην beauty routine σας


Ελένη Τσούτση

10 Ιουνίου 2019

burch_b1.jpg

Το αιθέριο έλαιο λεβάντας ίσως δεν είναι τόσο γνωστό σε σχέση με άλλα αιθέρια έλαια αλλά έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες που αν τις αξιοποιήσουμε θα μας βοηθήσουν σε σημαντικά θέματα ομορφιάς. Παρακάτω θα βρείτε τους τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αιθέριο έλαιο λεβάντας:

1. Χαρίζει ενυδάτωση στην επιδερμίδα και ειδικότερα στο ξηρό δέρμα. Αρκεί να εφαρμόσετε μερικές σταγόνες από το αιθέριο έλαιο λεβάντας σε καθαρό πρόσωπο ή να το αναμείξετε με την ενυδατική σας κρέμα για να εξασφαλίσετε την πλήρη ενυδάτωση της επιδερμίδας.

2. Προσφέρει λάμψη στην περιοχή των ματιών μόνο λίγες σταγόνες από το αιθέριο έλαιο λεβάντας σε ανάμειξη με gel αλόη και κάνοντας απαλό μασάζ στην περιοχή των ματιών, θα δείτε αμέσως την διαφορά.

3. Μειώνει την τριχόπτωση. Μπορείτε να αναμείξετε το αιθέριο έλαιο λεβάντας με αμυγδαλέλαιο και να κάνετε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής για περίπου 10 λεπτά ‘η μπορείτε να το αφήσετε ως μάσκα όλο το βράδυ για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

4. Μπορείτε να φτιάξετε ένα γρήγορο DIY scrub για το πρόσωπό σας με ζάχαρη και έλαιο λεβάντας. Θα κάνει το δέρμα σας πιο μαλακό και καθαρό!

Δείτε ακόμη:

Matte lipsticks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.