ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Το άρωμα του καλοκαιριού που θα σας ταξιδέψει


Ελένη Τσούτση

14 Ιουνίου 2019

emporio_bw.jpg

Μια από τις όμορφες εποχές, το καλοκαίρι είναι εδώ και φυσικά είμαστε έτοιμες να το ζήσουμε! Τα λουλούδια ανθίζουν, ο ήλιος είναι πιο φωτεινός και ζεστός και η διάθεση όλων είναι πιο χαλαρή. Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη περίοδος για να φρεσκάρετε τόσο το mood σας όσο και το άρωμά σας – επιλέγοντας ένα νέο άρωμα που θα χρωματίσει με ανθισμένες νότες τις όμορφες καλοκαιρινές μέρες και νύχτες σας!

Απλά ένα ψέκασμα χρειάζεται από το νέο σας άρωμα για να νιώσετε το summer mood! Μετά από αναζήτηση λοιπόν ανακάλυψα το απόλυτο καλοκαιρινό άρωμα που θα γίνει το αγαπημένο σας. Πρόκειται για την ανανεωμένη έκδοση του αυθεντικού αρώματος, Bronze Goddess της Estee Lauder. Η βελούδινη υφή του Tiare Flower συνδυάζεται με την κρεμώδη καρύδα, το σανδαλόξυλο, τη βανίλια και τη λαμπερή ζεστασιά από το κεχριμπάρι. Όλα αυτά δημιουργούν ένα άρωμα άκρως θηλυκό και αποπλανητικό.

Αν θέλετε κι εσείς, λοιπόν, να δέχεστε κοπλιμέντα για το πόσο ωραία μυρίζετε και να μαγνητίζετε τους πάντες με το άρωμά σας, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε το Bronze Goddess της Estee Lauder.

Φορέστε το πιο ελκυστικό άρωμα φέτος το καλοκαίρι και δώστε σε κάθε εμφάνισή σας μια ξεχωριστή πινελιά!

Δείτε ακόμη:

Τα hair looks των fashion girls που εντυπωσίασαν στο LFW 2019

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.