ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ενυδάτωση: Tο μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα


Ελένη Τσούτση

12 Ιουλίου 2019

ungaro_brss16_007.jpg

Η ενυδάτωση της επιδερμίδας είναι ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα beauty θέματα καθώς αφορά όλες τις γυναίκες που είτε θέλουν να διατηρήσουν ένα όμορφο και λαμπερό δέρμα είτε επιθυμούν να το αποκτήσουν. Τα προϊόντα ενυδάτωσης και η συστηματική ρουτίνα περιποίησης αποτελούν τα δυο βασικά βήματα για να επιτύχουν το στόχο τους.

Ακόμη και οι ειδικοί αναφέρουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι μια υγιή ρουτίνα ομορφιάς. Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να βάλετε στις καθημερινές συνήθειες σας τα σωστά προϊόντα που θα αναζωογονήσουν το πρόσωπό σας και θα σας χαρίσουν την αίσθηση φρεσκάδας.

Ποια είναι αυτά τα προϊόντα;

Η Peace Water Aqua Fresh Gel Day Cream της Caolion έχει σαν βάση το νερό με μικροφυσαλίδες οξυγόνου και είναι κατάλληλη για καθημερινή ενυδάτωση αφού αναζωογονεί το δέρμα και διαρκεί όλη μέρα. Έχει ελαφριά υφή που δεν κολλάει και διεισδύει στιγμιαία στο δέρμα, διαθέτει υαλουρονικό οξύ και χαρίζει μια ανάλαφρη αίσθηση. Αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι το θαλάσσιο κολλαγόνο που είναι πλούσιο σε βασικά αμινοξέα, ενισχύει την ενυδάτωση, τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

H True Cream Aqua Bomb της Belif είναι μια εξαιρετικά ελαφριά κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για λάμψη που αφήνει το δέρμα υπέροχα απαλό και εύπλαστο. Χάρη στην ελαφριά κρεμώδη υφή της, αυτή η κρέμα προσφέρει έντονη ενυδάτωση, μειώνει τους πόρους και προσφέρει στο δέρμα ένα μαλακό φινίρισμα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κανονικές ή μικτές επιδερμίδες με τάση για λιπαρότητα.

Η Eye Sleeping Mask της Laneige είναι μια ολονύχτια μάσκα, εμπλουτισμένη με νερό πεπτιδίων, για μια πιο αναζωογονημένη εμφάνιση. Η τεχνολογία Sleepscent ενισχύει την αίσθηση της ακτινοβολίας μετά από μια ξεκούραστη νύχτα ενώ φωτίζει ορατά και μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων.

H Lip Sleeping Mask της Leneige είναι η τέλεια μάσκα ύπνου για τα χείλη σας αφού είναι ενισχυμένη με αντιοξειδωτικά στοιχεία θρέφει τα χείλη και αποκαθιστά τον όγκο τους, αφήνοντάς τα απαλά και λεία. Η αποκλειστική τεχνολογία Moisture Wrap χαρίζει πλούσια και ενυδατωμένα χείλη για όλη την ημέρα. Το καλύτερο είναι ότι η χρήση της συγκεκριμένης μάσκας προετοιμάζει τα χείλη για την καλύτερη εφαρμογή του κραγιόν ενώ το χρώμα διαρκεί περισσότερο και τα χείλη δείχνουν πιο πλούσια και ζουμερά.

Η ενυδάτωση είναι το Α και το Ω για μια υγιή, λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα και μόνο οι κρέμες και οι μάσκες προσώπου μπορούν να δημιουργήσουν όλες τις προϋποθέσεις για να αποκτήσετε το δέρμα που ονειρεύεστε! Αναζητήστε λοιπόν τα παραπάνω προϊόντα και δημιουρήστε την δική σας ρουτίνα ενυδάτωσης.

Ανακαλύψτε όλα τα προιόντα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr ή στο mob app Sephora Greece και κάντε follow τα @Sephora_Greece στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα των brands και να συμμετέχετε σε πολλούς διαγωνισμούς με μοναδικά δώρα ομορφιάς.



Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.