ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα οφέλη της βιταμίνης C για την επιδερμίδα σας


Ελένη Τσούτση

24 Αυγούστου 2019

Τα οφέλη της βιταμίνης C για την επιδερμίδα σας

Οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει τη βιταμίνη C με την διατροφή μας. Παρόλα αυτά, μπορεί να έχει σημαντικά οφέλη και για τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, καθώς αποτελεί ένα από τα καλύτερα αντιγηραντικά συστατικά. Η βιταμίνη C μπορεί να χαρίσει σφριγγιλότητα και λάμψη στο δέρμα μας και αν δεν την έχετε εντάξει στην ρουτίνα ομορφιάς σας μέχρι σήμερα, μάλλον ήρθε η ώρα.

jenny.gr


Το δέρμα που είναι ξηρό, αφυδατωμένο και πρόωρα γερασμένο μπορεί να ωφεληθεί από τη βιταμίνη C καθώς αποτελεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, αλλά και από τις βλάβες που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και είναι απαραίτητη για τη συνολική υγεία του δέρματος. Επίσης, μπορεί να λειάνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και να οδηγήσει σε μία πιο λαμπερή επιδερμίδα με λιγότερες ατέλειες.


Πώς θα την εντάξουμε στη ρουτίνα ομορφιάς;
Αφού εφαρμόσετε ένα serum με βιταμίνη C, μπορείτε να βάλετε μία κρέμα ημέρας και ένα αντηλιακό που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα αας ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.