ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5+1 θεραπείες για να χάσετε αποτελεσματικά τα κιλά του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

14 Σεπτεμβρίου 2019

5+1 θεραπείες για να χάσετε αποτελεσματικά τα κιλά του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι έφτασε επισήμως στο τέλος του και η επιστροφή στην καθημερινότητα και την ρουτίνα επιβάλλεται να μας βρει ανανεωμένες και με νέους στόχους για την νέα σεζόν. Αν λοιπόν κι εσείς ανήκετε σε αυτούς που έχουν επιστρέψει στην πόλη από απο τις διακοπές σας με περιττά κιλά, τότε αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία να ρυθμίσετε την καθημερινότητά σας και να μπείτε και παλί δυναμικά σε ένα σωστό πρόγραμμα, χωρίς άγχος - σίγουρα θα τα καταφέρετε.

jenny.gr

 

Εκτός από την διατροφή και τη γυμναστική μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παρακάτω μεθόδους για ακόμη πιο γρήγορα και εύκολα αποτελέσματα. 

Ποιοι είναι οι τρόποι που μπορείτε να απαλλαχτείτε γρήγορα αλλά και ανώδυνα από εκείνα τα κιλά των διακοπών;

#1. Μη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος HIFU

Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι κατάλληλη και αποτελεσματική για να διορθώσετε και να χτίσετε το περίγραμμα του σώματος σας από την πρώτη συνεδρία χάνοντας έως και 4cm. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως μετά τη συνεδρία και συνεχίζουν να βελτιώνονται διαρκώς για τους επόμενους τρεις μήνες, αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι είναι μόνιμα. Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος πάνω από 2cm στην κοιλιά, στα πλάγια της μέσης, στους προσαγωγούς, στα ψωμάκια, στα γόνατα, όπως επίσης και στην περιοχή των χεριών.

#2. Κρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση είναι μια νέα επαναστατική μέθοδος λιπογλυπτικής που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και στηρίζεται σε έρευνες του Πανεπιστημίου Harvard πάνω στην διαφορετική συμπεριφορά των λιποκυττάρων στις χαμηλές θερμοκρασίες σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Κατάλληλη για όλες τις περιοχές του σώματος. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές είναι η κοιλιακή χώρα, έσω / έξω μηροί, γλουτοί, γόνατα, μπράτσα. Ενδείκνυται για περιοχές με δύσκολο και σκληρό λίπος που δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτό όσο έντονη γυμναστική και σκληρές δίαιτες και αν κάνετε - χάνετε έως και 7 πόντους σε μία μόνο συνεδρία.

jenny.gr

#3. Lipo – Laser

Το Lipo-Laser θεωρείται καινοτόμος μέθοδος για το αδυνάτισμα, τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος. Πρόκειται για θεραπεία μη επεμβατικού Laser 4ης γενιάς. Η εγκεκριμένη τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Lipo-Laser για την μείωση του λίπους βασίζεται στη χημική και βιολογική επίδραση του διοδικού laser στα λιποκύτταρα και τους εν γένει υποδόριους ιστούς. Η θεραπεία με Lipo-Laser συνδυάζεται ιδανικά με τη χρήση RF (ραδιοσυχνότητες) ,πριν από κρυολιπόλυση και με το FOCUSHAPE hifu body contouring.

#4. RF – Ραδιοσυχνότητες σώματος

H τεχνολογία RF – ραδιοσυχνότητες είναι η τελευταία επιστημονική εξέλιξη στη σύσφιξη σώματος. Η θεραπεία επιτυγχάνει απώλεια πόντων τοπικά, λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού, βελτίωση της υφής του δέρματος και παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το μηχάνημα εστιάζει στις περιοχές που εμφανίζουν κυτταρίτιδα και χαλάρωση, όπου μεταφέρεται η ενέργεια του υπέρυθρου φωτός και των ραδιοσυχνοτήτων. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε κάθε περιοχή που παρουσιάζει κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση, μηρούς, κοιλιά, μπράτσα. Συνδυάζεται εξαιρετικά με το FOCUSHAPE Hifu Body Contouring για απίστευτα αποτελέσματα σε απώλεια πόντων και σύσφιξης.

#5. Θεραπεία Cavitation

Το CAVITATION είναι μια ιατρική, αισθητική εφαρμογή που δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες μέσα στον λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καταρρέοντας καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη και τη δομή των λιποκυττάρων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αισθητή απώλεια πόντων από τα σημεία του σώματός μας που υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση λίπους Η θεραπεία είναι ιδανική για απώλεια τοπικό πάχος και έντονης κυτταρίτιδας. Συνδυάζεται με RF ραδιοσυχνότητες για εκπληκτικά αποτελέσματα.

 

jenny.gr

#6. Μεσοθεραπεία

Η μεσοθεραπεία σώματος αντιμετωπίζει την επιδερμιδική χαλάρωση, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Το σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι απευθύνεται σε κάθε ηλικία, σε γυναίκες και άνδρες. Τα αποτελέσματα είναι γρήγορα και εστιασμένα στις ανάγκες που έχει το σώμα σας.

Με τις παραπάνω θεραπείες μπορείτε να δείτε το σώμα σας όπως το έχετε φανταστεί αυτό το χειμώνα.

Τέρμα τα περιττά κιλά των διακοπών!

Η κα Λιάνα Κόντου θα σας κατευθύνει για την επιλογή της πιο κατάλληλης θεραπείας σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το sitewww.salusperaqua.gr, να κάνετε like στη σελίδα στο facebook, πατώντας εδώ ακουθήστε το στο Instagram εδώ, πατώντας εδώ και τηλεφωνικά στα: 210-6839817, 210-6466722.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.