ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

3 must do φθινοπωρινές συνήθειες από την beauty editor του #jennygr


Ελένη Τσούτση

2 Οκτωβρίου 2019

3 must do φθινοπωρινές συνήθειες από την beauty editor του #jennygr

Το φθινόπωρο είναι για τις περισσότερες από εμάς μια περίοδος αναπροσαρμογής και ανασυγκρότησης. Θέτουμε νέους στόχους και θέλουμε να δώσουμε στον εαυτό μας το καλύτερο. Συνήθως αυτό που κάνω μόλις επιστρέψω από τις καλοκαιρινές μου διακοπές είναι μια λίστα με πράγματα που θέλω να βάλω στη ζωή μου. Από την ισορροπημένη διατροφή, τη γυμναστική μέχρι την ανανεωμένη ρουτίνα ομορφιάς μου.

Ίσως όταν μπαίνουμε στη διαδικασία αλλαγών να μην είναι πολύ εύκολο αλλά όταν αντιλαμβανόμαστε τη βελτίωση τότε γεμίζουμε αυτοπεποίθηση και χαρά. Αυτό συνέβη και στη περίπτωσή μου. Τις πρώτες μέρες δεν ακολούθησα όλα τα βήματα της νέας μου ρουτίνας αλλά τη δεύτερη εβδομάδα μπορώ να πω ότι ήμουν απόλυτα συνεπής.

Ποιες είναι οι αλλαγές που έκανα εγώ στη καθημερινή μου ρουτίνα;

1. Ένα θρεπτικό πρωινό

Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το πλέον απαραίτητο γεύμα, αλλά πόσοι το τηρούμε; Οφείλω να ομολογήσω ότι εγώ δεν βρίσκομαι ανάμεσα σε όσους το τηρούν. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω αυτή τη κακή συνήθεια και κάθε πρωί να φτιάχνω έναν detox φυσικό χυμό που θα δώσει ώθηση στον οργανισμό μου και φυσικά θα βελτιώσει την υγεία μου.

Το βασικότερο βέβαια είναι ότι ένας φυσικός χυμός παρέχει στον οργανισμό την ενέργεια για την έναρξη μιας παραγωγικής ημέρας, αυτό που δηλαδή θέλω πριν το γραφείο. Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε στον οργανισμό μας. Plus, ότι κάνουν την επιδερμίδα λεία και λαμπερή.

2.Yoga time

Η γυμναστική θέλω να υπάρχει στην καθημερινότητά μου, άλλες φορές το καταφέρνω και άλλες όχι. Τη νέα σεζόν όμως έβαλα ένα στοίχημα και μέχρι στιγμής το κερδίζω – κάθε πρωί να κάνω yoga. Η yoga με βοηθά να ξυπνάω καλύτερα και αποβάλει το άγχος μου. Μάλιστα και οι δάσκαλοι yoga αναφέρουν ότι: «Όσο πιο πολύ γνωρίζεις το σώμα σου μέσα από την yoga τόσο πιο εύκολα θα μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου πραγματική ηρεμία». Αυτό ακριβώς είναι και το νέο μου motto.

3. Ενυδάτωση της επιδερμίδας

Η νέα αγαπημένη μου συνήθεια που έχει γίνει η καλύτερη στιγμή της μέρας μου αφού με χαλαρώνει πραγματικά είναι η περιποίηση της επιδερμίδας μου μετά το ντους! Αναζήτησα λοιπόν, τα προϊόντα εκείνα που από τη μια θα άφηναν την επιδερμίδα μου απαλή χωρίς την αίσθηση της λιπαρότητας και από την άλλη τα αρώματά τους θα με ταξίδευαν στις καλοκαιρινές μου διακοπές.

Επέλεξα έτσι τα δυο νέα NIVEA Body Soufflé – ας είμαι ειλικρινής ποτέ μια ενυδατική κρέμα σώματος δεν είναι αρκετή! Αν λατρεύετε και εσείς τα αναζωογονητικά αρώματα τότε σίγουρα θα θέλετε και τις δυο επιλογές - Cherry Blossom με Jojoba Oil και Coconut με Monoi Oil

Το NIVEA Body Soufflé Cherry Blossom & Jojoba Oil συνδυάζει το άρωμα από άνθη κερασιάς με το πολύτιμο έλαιο Jojoba χαρίζοντας μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα ενώ το NIVEA Body Soufflé Coconut & Monoi Oil είναι η ιδανική επιλογή για όσες αγαπάτε την καρύδα αφού το τροπικό άρωμα της καρύδας συνδυάζεται μοναδικά με το έλαιο Monoi και μαζί απογειώνουν τις αισθήσεις.

Η εφαρμογή της κρέμας είναι πολύ σημαντική και αυτό που κάνω είναι να αφιερώνω χρόνο ώστε να την απλώσω σωστά στο σώμα μου με αργό, απαλό μασάζ όπως κάνουν στα spa και τα ινστιτούτα αισθητικής. Άλλωστε τα NIVEA Body Soufflé απλώνονται εύκολα χάρη στην ελαφριά σύνθεσή τους αφήνοντας την επιδερμίδα εξαιρετικά απαλή και ενυδατωμένη.

Tip: Η καλύτερη ώρα για να ενυδατώσετε το δέρμα σας είναι μέσα στα 5 πρώτα λεπτά από τη στιγμή που θα βγείτε από το ντους.

Δείτε τις νέες μου συνήθειες στο παρακάτω video και πάρτε έμπνευση για να αλλάξετε τις δικές σας:

Φωτογραφίες-video: Μίνα Ρήγα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.