ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To απόλυτο μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές


Ελένη Τσούτση

27 Δεκεμβρίου 2019

To απόλυτο μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα στις γιορτές

Βρισκόμαστε λίγο πριν την Πρωτοχρονιά και η επιδερμίδα μας χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση για να τονωθεί και να ενυδατωθεί σωστά ώστε να λάμπει στις γιορτές (και όχι μόνο).

Άλλωστε, οι γιορτές είναι η τέλεια υπενθύμιση ότι οφείλουμε στον εαυτό μας λίγη περιποίηση παραπάνω! Για να πετύχουμε, λοιπόν, αυτό το σκοπό μέχρι τη νέα χρονιά, πρωταρχικής σημασίας είναι η skincare routine, που πρέπει να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητά μας.

jenny.gr

Διαμορφώνοντας, λοιπόν, την ανανεωμένη skincare routine που θα ακολουθώ μέσα στις γιορτές αλλά και όλο το χρόνο για λαμπερή επιδερμίδα, κατέληξα ότι ένα είναι το προϊόν που είναι δίπλα μας σε όλες τις περιστάσεις σαν πραγματικός σύντροφος: η ΝΙVEA CRÈME.

Η εμβληματική μπλε συσκευασία NIVEA συνεχίζει να βρίσκεται σε κάθε σπίτι και να συντροφεύει όλη την οικόγενεια. Έχει αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό προϊόν, είναι ο καθημερινός μας σύμμαχος στην ομορφιά.

Το μυστικό για τη σωστή περιποίηση κρύβεται στην επιλογή των σωστών προϊόντων και η ΝΙVEA CRÈME είναι ένα από αυτά, καθώς μέσα από τη μακρόχρονη ιστορία της έχει γίνει σύμβολο ασυναγώνιστης φροντίδας για όλες τις ηλικίες.

jenny.gr

Η ΝΙVEA CRÈME έχει μια ξεχωριστή σύνθεση που αποπνέει φρεσκάδα, έχει μοναδική υφή και απευθύνεται σε κάθε τύπο επιδερμίδας.
Κάτι που την κάνει ακόμη πιο ξεχωριστή είναι ότι μπορείτε να την εντάξετε στη ρουτίνα ομορφιάς σας με πολλούς τρόπους.

Αυτό που θέλουμε από ένα προϊόν είναι να καλύπτει πολλές διαφορετικές ανάγκες και η ΝΙVEA CRÈME είναι ό,τι αναζητούσαμε. Η κρέμα της NIVEA λόγω της σύνθεσής της είναι ιδανική για την ενυδάτωση των χειλιών σας, ακόμη και όταν είναι σκασμένα από το κρύο. Επιπλέον, μπορείτε να την απλώνετε στα χέρια σας, αφού τα θρέφει σε βάθος, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από την ξηροδερμία.

jenny.gr

Ειδικά τώρα που είναι χειμώνας και η θερμοκρασία αλλάζει η ΝΙVEA CRÈME είναι η τέλεια επιλογή για την ενυδάτωση των πολύ ξηρών σημείων όπως οι αγκώνες, τα γόνατα και τα πέλματα, τα οποία ταλαιπωρούνται πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας και η αλήθεια είναι ότι συνήθως αμελούμε την εντατική τους φροντίδα.

Αυτές τις γιορτές το task «skincare» θα είναι πιο εύκολο, αφού η ΝΙVEA CRÈME θα είναι δίπλα σας για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες και να κάνει την επιδερμίδα σας τόσο λαμπερή όσο και το χαμόγελό σας!

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.