ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η αληθινή λάμψη ξεκινάει από την επιδερμίδα και εμείς έχουμε όλα τα tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ελένη Τσούτση

12 Φεβρουαρίου 2020

Η αληθινή λάμψη ξεκινάει από την επιδερμίδα  και εμείς έχουμε όλα τα tips για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου μας θέλει έτοιμες να το γιορτάσουμε πιο όμορφες και ανανεωμένες από ποτέ. Λίγη παραπάνω φροντίδα είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να λάμψουμε στο πλευρό του συντρόφου μας ή στο πλευρό της κολλητής μας ή ακόμα και στον καναπέ του σπιτιού μας. 

Οι περισσότερες ίσως δίνουμε προτεραιότητα στις διαφορετικές πινελιές μακιγιάζ που θα κάνουμε αλλά το μυστικό του τέλειου makeup look κρύβεται στην σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Ειδικά φέτος, που ο Άγιος Βαλεντίνος πέφτει Παρασκευή, η κούραση από όλη την εβδομάδα θα είναι συσσωρευμένη και φυσικά εμφανέστατη και στο πρόσωπό μας. Ωστόσο, συνιστώ ψυχραιμία. Οι σωστές κινήσεις και τα κατάλληλα προϊόντα μπορούν να κάνουν μικρά θαύματα. 

jenny.gr


Καθαρισμός και ενυδάτωση

Αρχικά, εστιάστε στην ενυδάτωση της επιδερμίδας, χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες skincare σειρές. Η Seventeen ανάλογα με τις ανάγκες σας και τον τύπο της επιδερμίδας θα σας χαρίσει μία ολοκληρωμένη περιποίηση.

Το πρώτο βήμα είναι πάντα ο καθαρισμός και το Cleansing & Gentle Exfoliating Cream το κλειδί για τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος ενώ καθαρίζει απαλά τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και το μακιγιάζ, χάρη στους μικρόκοκκους φυσικής κυτταρίνης που κάνουν απολέπιση, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή και λαμπερή. Ένα ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο θα βελτιώσει το αποτέλεσμα.

jenny.gr
IMG 5552

Έπειτα, σειρά έχει η τονωτική lotion, ένα από τα πιο σημαντικά βήματα τόνωσης της επιδερμίδας. Δοκιμάστε την Stimulating Lotion μετά τον καθαρισμό και απομακρύνετε τα τελευταία υπολείμματα που έχουν μείνει στην επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη lotion προετοιμάζει το δέρμα για τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης, πολλαπλασιάζοντας έτσι τα οφέλη τους.

Σειρά έχει σαφώς η βαθιά ενυδάτωση και η True Balance Cream είναι το μέσο για να την προσφέρεται στην επιδερμίδα σας. Εμπλουτισμένη με ματρικίνες και Βιταμίνη Ε, απαλύνει άμεσα τις λεπτές γραμμές έκφρασης, εξομαλύνει τις ρυτίδες και βελτιώνει τη φυσική λάμψη και την ελαστικότητα του δέρματος.

Mπορείτε να ολοκληρώσετε την περιποίηση με το  Intensive Care Oils - Youth Recapture, εφαρμόζοντάς το πρωί και βράδυ, κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε όλο το πρόσωπο και φυσικά μην ξεχνάτε το λαιμό και το ντεκολτέ για επιπλέον λάμψη.

jenny.gr

Extra care

Το απόλυτο skincare step είναι οι μάσκες. Μπορεί να μην είναι μέρος της καθημερινής ρουτίνας, έχουν ωστόσο μεγάλη σημασία. Λειτουργούν ως βοηθητικές ενέσεις και ολοκληρώνουν την περιποίηση της επιδερμίδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Radiance Express Mask είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να χαρίσετε λάμψη και να αναζωογονήστε την επιδερμίδα σας. Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα λευκής παιώνιας μειώνει τις κοκκινίλες, βελτιώνοντας την όψη της, ενώ παράλληλα καθαρίζει και το σμήγμα.

jenny.gr


Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία που ανήκω και εγώ, δηλαδή έχετε λιπαρή επιδερμίδα, τότε προτείνω να δοκιμάσετε τα προϊόντα που εφαρμόζω το τελευταίο διάστημα και δεν τα αποχωρίζομαι. Μετά τον καθαρισμό επιλέγω την Cleansing Lotion με Tea Tree Oil, την οποία απλώνω με ταμποναριστές κινήσεις. Το Έλαιο Τεϊόδεντρου που περιέχει βοηθάει στην πρόληψη των συμπτωμάτων της ακμής και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό για τη σύσφιξη των πόρων. H Oil Control Lotion είναι για λιπαρά δέρματα ενώ η Cleansing Lotion με Tea Tree Oil  είναι για λιπαρά με τάση ακμής, έτσι επιλέγω την δεύτερη για να προλάβω τυχόν πιθανά "ξεσπάσματα" που θα έχει το δέρμα μου.

jenny.gr

Η Oil Control Mattifying Gel   μειώνει την υπερβολική λιπαρότητα και τη γυαλάδα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα ματ αποτέλεσμα. Ακριβώς ό,τι χρειάζεται το μακιγιάζ μου για να έχει περισσότερη διάρκεια μέσα στην ημέρα.

Ναι! Η περιποίηση είναι το κλειδί μιας όμορφης εμφάνισης και αν ακόμη δεν έχετε ξεκινήσει να ακολουθείτε τα βασικά βήματα, τότε προλαβαίνετε να κάνετε την αρχή και να νιώσετε την διαφορά λίγο πριν την γιορτή των Ερωτευμένων. Λίγα μόνο λεπτά αρκούν για να φροντίσετε το πρόσωπό σας όπως του αξίζει.

Φωτογραφίες: Μίνα Ρήγα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.