ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To απόλυτο it girl, Alexa Chung αποκαλύπτει τα λάθη που έκανε στο μακιγιάζ και έχει μετανιώσει


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2020

To απόλυτο it girl, Alexa Chung αποκαλύπτει τα λάθη που έκανε στο μακιγιάζ και έχει μετανιώσει

Η Alexa Chung αναμφίβολα, είναι η εκπρόσωπος όλων των it girls, καθώς η απλότητα της, αλλά και η αβίαστη φινέτσα της, δεν σταματά να εμπνέει πολλές γυναίκες. Οι επιλογές που κάνει τόσο στα outfits όσο και στα beauty looks, γίνονται αυτόματα trends – και όχι άδικα αφού γνωρίζει πολύ καλά το μυστικό της φυσικής ομορφιάς.

jenny.gr

Η Alexa Chung, είναι μια προσωπικότητα που έχει καταστεί ως το σύγχρονο icon του βρετανικού στιλ και μας κάνει πάντα να κρατάμε σημειώσεις για το πώς θα φαινόμαστε κομψές χωρίς προσπάθεια. Πρόσφατα λοιπόν, με αφορμή μια νέα της συνεργασία με την εταιρεία μακιγιάζ "Code8", στην οποία θα είναι η νέα brand ambassador, μίλησε για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν στο μακιγιάζ της.

jenny.gr

Φυσικά κι εμείς αναρωτηθήκαμε, κάνουν λάθη τα it girls; Όμως, όλοι μέχρι να βρούμε το στιλ μας, ειδικά στο μακιγιάζ, πειραματιζόμαστε και πολλές φορές κάνουμε λάθη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, τώρα γνωρίζει πραγματικά τον εαυτό της και τι ακριβώς της ταιριάζει και πειραματίζεται λιγότερο αφού έχει καταλήξει στο τι ακριβώς χρειάζεται.

"Δεν πρόκειται να βάλω αυτοκόλλητα στο πρόσωπό μου. Έζησα τη δεκαετία του '90, οπότε δεν θέλω πραγματικά να κάνω μερικά λάθη του παρελθόντος, όπως το λεπτό φρύδι ή μια ασημένια σκιά ματιών. Επιλέγω μια nude παλέτα σκιών, καθώς δεν μου αρέσει να τολμώ, αλλά το πρόσωπό μου θέλω πάντα να φαίνεται φρέσκο και δροσερό".

Κεντρική φωτογραφία: Splash Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.