Ακμή το καλοκαίρι: 5+1 concealers ιδανικά για τα σπυράκια

Ελένη Τσούτση
Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020

Η ακμή σίγουρα είναι ένα ζήτημα, που ταλαιπωρεί αρκετές γυναίκες, οι οποίες μπορεί να παλεύουν ακόμη και χρόνια για να απαλλαγούν. Δεν αποτελεί μόνο ζήτημα των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων, και δεν είναι λίγες οι φορές που η ακμή χτυπά την πόρτα τόσο στα 30 όσο και στα 40.

Σε οποιαδήποτε ηλικία, εκτός από την αισθητική του προσώπου, τα σπυράκι επηρεάζουν παράλληλα, την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας. Υπάρχουν όμως, μικρά tips που μπορείτε να εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας και να νιώσετε καλύτερα. Το μυστικό για την κάλυψη είναι να επενδύσετε σε ένα concealer, που απορροφάται σωστά από το «προβληματικό» σημείο.

Τώρα το καλοκαίρι ειδικότερα, θέλουμε το πρόσωπό μας να δείχνει δροσερό και όμορφο και δεν είναι λίγες οι φορές που, λόγω της λιπαρότητας της επιδερμίδας, δεν λειτουργεί το καμουφλάζ. Μπορεί να θεωρείτε ότι τα περισσότερα concealers δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αλλά εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα που θα σας λύσουν τα χέρια και θα κάνουν την επιδερμίδα σας να φαίνεται ομοιόμορφη.

Tip: Όταν εφαρμόζετε concealer σε ένα σπυράκι, ιδανικό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα, και όχι το δικό του εργαλείο για να αποφύγετε την μεταφορά μικροβίων.

1. Mac Waterweight Concealer Cache -Cernes

Maybelline Super Stay 

 Korres Ρόδι Concealer

Erre Due Solution Concealer

NYX Cant stop Wont Stop Concealer

  L’Oréal Infaillible More Than Concealer