ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Έτοιμες για την παραλία μέσα σε μόλις 5 λεπτά


The Jennettes

5 Αυγούστου 2020

Έτοιμες για την παραλία μέσα σε μόλις 5 λεπτά

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, σε μία περίοδο στην οποία όλες οι γυναίκες θέλουν να εμφανίζονται στην παραλία με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.

Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό η Carnaby Cosmetics με τις αποτριχωτικές κρέμες Body Blue, οι οποίες προσφέρουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα μέσα σε μόλις 5 λεπτά.

jenny.gr

Η αποτριχωτική κρέμα Carnaby Body Blue για κανονικές και ευαίσθητες επιδερμίδες σας προσφέρει μία γρήγορη και άμεση λύση για την εξάλειψη της
ανεπιθύμητης τριχοφυΐας από το σώμα, τα πόδια, τις μασχάλες και την περιοχή του μπικίνι.

Μέσα σε 5 λεπτά θα βρείτε ξανά τη θηλυκότητά σας, αφού η επιδερμίδα γίνεται απαλή και λεία χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Μπορείτε να απολαύσετε το αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η αποτριχωτική κρέμα Carnaby Body Blue περιέχει Aloe Vera και εκχύλισμα
πράσινου τσαγιού.

Εξάλλου αποτριχωτικές κρέμες είναι δημοφιλείς, γιατί είναι πολύ εύκολες στην χρήση τους και έχουν εξωτερικά γρήγορα αποτελέσματα.

jenny.gr

Αν λοιπόν έχετε αμελήσει την αποτρίχωσή σας λίγο πριν φύγετε από το σπίτι για την παραλία ή για τη βραδινή σας έξοδο, μην ανησυχείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Body Blue Cream και μέσα σε μόλις 5 λεπτά θα έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και όχι μόνο μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.carnaby.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.