ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα 5 must -have skincare προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών σας


Ελένη Τσούτση

7 Αυγούστου 2020

Tα 5 must -have skincare προϊόντα που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ των διακοπών σας

Εάν είσαι λάτρης των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης τότε το Cherrybox το ξέρεις σίγουρα! Αν πάλι όχι, τότε - πίστεψέ μας - πρέπει να το μάθεις! Πρόκειται για μία μοναδική ιδέα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα το 2013 και έρχεται για να σε βοηθήσει να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς, αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Πώς;

Μέσα από μία υπέροχη και διασκεδαστική ιδέα: το Κουτί Ομορφιάς (Beauty Box)!

Η φιλοσοφία του είναι απλή: κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις - λίγες όμως έχουν τον χρόνο και τη δυνατότητα να δοκιμάσουν πολλά προϊόντα μέχρι να βρουν αυτό που θέλουν. Εδώ έρχεται το Cherrybox, καθώς δημιουργεί υπέροχα κουτιά με 6-7 προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα ομορφιάς από τα καλύτερα brands καλλυντικών, που διατίθενται σε εξαιρετικά ελκυστικές τιμές για να τα δοκιμάσουμε.

Το πιο πρόσφατο κουτί του (που το λατρέψαμε!) είναι το Go Organic Box, ένα κουτί που έγινε σε συνεργασία με την Natura Siberica και την Planeta Organica. Το κουτί περιέχει 5 full size προϊόντα με αρχική αξία που ξεπερνά τα 73€, ενώ εσύ το αποκτάς μόνο με 35€ και δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα. Πιο αναλυτικά στο κουτί θα βρεις:

1. Πιστοποιημένη Οργανική Μάσκα ματιών κατά της κόπωσης Anti-Fatigue Eye Patch-Effect Mask.

https://instagram.com/p/CCqBhK3j2Wh

Αναζωογονεί την περιοχή των ματιών, απαλύνει το δέρμα και αφαιρεί τα σημάδια της κούρασης, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει βαθιά και θρέφει την επιδερμίδα συμβάλλοντας στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης

2. Πιστοποιημένος Οργανικός Ορός Λάμψης Προσώπου.

https://instagram.com/p/CCna6K6jCXl

Παρέχει εντατική φροντίδα του δέρματος, τονώνει αποτελεσματικά και αφυπνίζει τη φυσική λάμψη του προσώπου. Είναι κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος.

3. Super Siberica Limonnik, Ginseng & Biotin, Μάσκα για ενδυνάμωση μαλλιών και κατά της τριχόπτωσης.

https://instagram.com/p/CCsoKXXD0Fy

Χάρη στον μεγάλο αριθμό των θρεπτικών συστατικών της, η μάσκα αυτή ενδυναμώνει και τονώνει τη ρίζα των μαλλιών, αποτρέποντας την τριχόπτωση και παρέχοντας υγεία και πλούσια λάμψη στα μαλλιά.

4. Planeta Organica Skin Super Good, Φυσικό απολεπιστικό σώματος «Lichee Bubble Gum» για λείανση του σώματος σε απίθανο άρωμα τσιχλόφουσκας.

https://instagram.com/p/CC3A8Umj4is

5. Planeta Organica Οργανικό Αφρόλουτρο “Energy Bomb” με Βασιλικό & Παγωμένο Μανταρίνι, μια έκρηξη αρωμάτων που θα κάνει το ντους σου απόλαυση!

https://instagram.com/p/CDESlHvDgTi

Ταυτόχρονα και ανεξάρτητα από το κουτί, στο Cherrybox.gr θα βρεις ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ενημερωμένα e-shops καλλυντικών, με πάνω από 4.000 προϊόντα περιποίησης (μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών). Μπες στο www.cherrybox.gr και θα καταλάβεις τι εννοούμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.