ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Layering: Το μυστικό που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για λαμπερό δέρμα


Ελένη Τσούτση

26 Αυγούστου 2020

Layering: Το μυστικό που ακολουθούν οι Κορεάτισσες για λαμπερό δέρμα

Αν κάτι λατρεύουν οι Κορεάτισσες είναι η skincare routine – που την ακολουθούν σχεδόν σαν να είναι ιεροτελεστία. Τα βήματα που κάνουν στη περιποίηση του δέρματός είναι πολύ συγκεκριμένα καθώς επιθυμούν να έχουν λείο και καθαρό δέρμα μακροπρόθεσμα. Η ιδιαίτερη αφοσίωση που δείχνουν στη φροντίδα της επιδερμίδας έχει εμπνεύσει πολλές γυναίκες να ακολουθήσουν τον τρόπο εφαρμογής των προϊόντων.

https://instagram.com/p/B_2XHiNptrb

Μετά τον έντονο και βαθύ καθαρισμό προσώπου, οι Κορεάτισσες δεν χρησιμοποιούν μόλις μία ενυδατική, αλλά πολλά περισσότερα. Πιστεύουν στην μοναδικότητα και των προϊόντων και την ανάγκη να τα χρησιμοποιούν όλα. Τα συνηθέστερα είναι μία μάσκα, μία λοσιόν, ένα essence, ένα serum και τέλος μία ενυδατική. Και αυτή είναι η σειρά που ακολουθούν σε καθημερινή βάση.

Αυτή η διαδικασία ονομάζεται skincare layering, δηλαδή την εφαρμογή του ενός προϊόντος μετά το άλλο. Οι περισσότερες γυναίκες πλένουν απλά το πρόσωπό τους και έπειτα βάζουν την ενυδατική τους κρέμα. Οι Κορεάτισσες, όμως δεν παραβλέπουν τη σημασία των άλλων βημάτων όπως η απολέπιση, η τόνωση με λοσιόν, τα αιθέρια έλαια και τις ειδικές μάσκες που φορούν στον ύπνο.

Δείτε ακόμη:

Μακιγιάζ με κρεμώδες ρουζ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.