ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα φθινοπωρινά αρώματα που θα σας σαγηνεύσουν


Ελένη Τσούτση

9 Σεπτεμβρίου 2020

Τα φθινοπωρινά αρώματα που θα σας σαγηνεύσουν

To καλοκαίρι πέρασε και η νέα σεζόν μας θέλει έτοιμες για νέες περιπέτειες και φυσικά τα νέα ξεκινήματα γίνονται ακόμη καλύτερα αν βρούμε το αγαπημένο μας φθινοπωρινό άρωμα. Το fall cleaning έχει αρχίσει και εκτός από τη ντουλάπα μας αλλάζουμε και το νεσεσέρ μας.

Αφού λοιπόν έχουμε απολαύσει όλα εκείνα τα καλοκαιρινά και ταξιδιάρικα αρώματα, ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε στο νεσεσέρ το μπουκαλάκι με το άρωμα για να υποδεχθούμε τη σεζόν ανανεωμένες και με νέες μυρωδιές που θα μας βάλουν στο κλίμα.

Τα ζεστά αρώματα με νότες σανδαλόξυλου, musk, τριαντάφυλλου και βανίλιας θα σας συναρπάσουν. Αρώματα γλυκά κι άλλα που σου αφήνουν την νοσταλγική μυρωδιά της βροχής, φτιαγμένα με μεράκι από τους καλύτερους αρωματοποιούς μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

 Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα αρώματα, που αυτό το φθινόπωρο θα αγαπήσετε:


1. Her London Dream Eau De Parfum, Burberry

jenny.gr

H επιτομή των Burberry Girls – το Her London Dream ζωντανεύει την ομορφιά και την ελευθερία του Λονδίνου. Φωτεινό και συναρπαστικό, ενσαρκώνει μια χαλαρή και νεανική αίσθηση στυλ.

2. J’Adore Eau de Parfum Infinissime, Dior

jenny.gr

Τιμώντας τα λουλούδια ylang ylang από τις νήσους Κομόρες, τα ρόδα της Δαμασκού και το γιασεμί Sambac, το J'adore Eau de Parfum ενώνει τα ευγενέστερα άνθη από τον κήπο των συστατικών. 

3. TRUSSARDI, Donna Pink Marina

jenny.gr

Το αναζωογονητικό άρωμα του Donna Pink Marina περιλαμβάνει ζωηρές καλοκαιρινές νότες από γκρέιπφρουτ, σορμπέ πεπόνι, λεμόνι, αλμυρή συμφωνία και κρίνο της θάλασσας.

 4.  Chloé Eau de Toilette Rose Tangerine, Chloé

jenny.gr

Θηλυκό, κομψό, φυσικό, σέξι, το Eau de Parfum Chloé αποτελείται από επιλεγμένα φυσικά και εκλεπτυσμένα υλικά. 

5. Gucci Bloom Eau De Parfum 

jenny.gr

Η αυθεντικότητά του πηγάζει μέσα από τα εξαιρετικής ποιότητας φυσικά συστατικά του. Οι νότες του αρώματος αναβλύζουν σαν ανθισμένα λουλούδια, μια μοναδική έκφραση των νέων συστατικών που έρχονται στον κόσμο για πρώτη φορά, λανσάροντας μια νέα οσφρητική εμπειρία.

6DOLCE & GABBANA, The Only One

jenny.gr

Απόλυτα θηλυκό και ακαταμάχητα γοητευτικό, το νέο The Only One Eau de Parfum Intense κρύβει τον αισθησιασμό του στον αναπάντεχο συνδυασμό των ανθέων πορτοκαλιού και μαύρης βανίλιας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.