ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

2+1 διαφορετικές χρήσεις της βαζελίνης στη ρουτίνα ομορφιάς


Ελένη Τσούτση

21 Δεκεμβρίου 2020

2+1 διαφορετικές χρήσεις της βαζελίνης στη ρουτίνα ομορφιάς

Αν δεν το γνωρίζετε ήδη να σας πούμε ότι είναι το ιδανικό προϊόν για να μαλακώσουν οι φτέρνες. Μια μικρή ποσότητα αρκεί για να ενυδατώσουμε την περιοχή και να απαλλαγούμε από τη δυσάρεστη υφή. Επιπλέον μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη βαζελίνη και στο μακιγιάζ. Πώς;

#1. Είναι το ιδανικό ντεμακιγιάζ για γυναίκες που φοράνε ψεύτικες βλεφαρίδες και θέλουν να αποβάλλουν την κόλλα, χωρίς να ερεθίσουν ή να χάσουν έστω και μία. Μικρή ποσότητα στο χέρι και απαλό μασάζ αρκεί για να τη διώξουμε.

#2. Ένα ακόμη προϊόν για να σετάρουμε ή αλλιώς να δώσουμε σχήμα στα φρύδια μας. Εφαρμόστε ελάχιστο στο χτενάκι, το βουρτσάκι των φρυδιών σας και απλά κάντε ένα πέρασμα.

jenny.gr
Το 2011 έδειχνε προτίμηση στα κλασσικά updos.

#3. Πολλές γυναίκες το χρησιμοποιούν και ως highlighter. Αφού ολοκληρώσετε το μακιγιάζ, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις, εφαρμόστε ελάχιστο στα ζυγωματικά και σε όποιο άλλο σημείο του προσώπου επιθυμείτε. Δεν θα πιστεύετε πόσο λαμπερό θα δείχνει το πρόσωπό σας.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.