Οι top συμβουλές για να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους

Ελένη Τσούτση
Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το concealer είναι από τα πολυτιμότερα beauty προϊόντα του νεσεσέρ μας, μιας και με μία μόνο κίνηση μπορεί να φωτίσει αλλά και να «σβήσει» κάθε ατέλεια στο πρόσωπό μας. Παρόλα αυτά, η κάλυψή του είναι προσωρινή, μιας και το πρόβλημα δηλαδή οι μαύροι κύκλοι παραμένουν εκεί.

Εκτός από τις δύο προφανείς απαντήσεις, (το μακιγιάζ- concealer και τον οκτάωρο ύπνο), βρήκαμε μερικά μικρά αλλά πολύ πρακτικά beauty tips που θα μειώσουν σταδιακά το πρόβλημα, κάνοντας το βλέμμα σας να δείχνει ξεκούραστο και νεανικό!

#1. Πίνετε πολύ νερό

Όσο λιγότερο νερό πίνετε σε καθημερινή βάση, τόσο πιο πολύ κινδυνεύετε να αφυδατωθείτε, άρα και να κάνετε τους μαύρους κύκλους πιο έντονους. Γιατί αφυδάτωση και μαύροι κύκλοι πάνε μαζί.

#2. Κάντε μασάζ κατά την εφαρμογή της κρέμας ματιών σας

Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας, ασκώντας απαλά πίεση με κυκλικές κινήσεις, προκειμενου να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος σε αυτή την περιοχή – ιδανική στιγμή όταν εφαρμόζετε την κρέμα ματιών σας.

#3. DIY συνταγές

Τα υλικά από την κουζίνα σας, όπως το αγγούρι ή η πατάτα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σας στον αγώνα κατά των μαύρων κύκλων! Αφιερώστε μερικά λεπτά σε καθημερινή βάση και θα δείτε τη διαφορά.

Δείτε ακόμη: