ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Time to glow: To μυστικό που θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

11 Ιουνίου 2021

Time to glow: To μυστικό που θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα σας αυτό το καλοκαίρι
Time to glow: To μυστικό που θα δώσει λάμψη στην επιδερμίδα αυτό το καλοκαίρι

Oι πιο λαμπερές ημέρες του χρόνου ανήκουν στο καλοκαίρι και σίγουρα δεν θέλουμε να τις υποδεχτούμε με θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Ο χειμώνας που πέρασε ομολογουμένως, ήταν αρκετά δύσκολος, μα όλα θα ξεχαστούν με την πρώτη βουτιά!

Για να απολαύσετε λοιπόν στο έπακρο την αγαπημένη εποχή όλων, δεν έχετε παρά να εμπευστείτε από τις ιδέες του Collagen ProActive για αυτό το καλοκαίρι, για να είστε υγιείς, λαμπερές και χαρούμενες.

1. Μην ξεχνάτε το αντηλιακό προσώπου κάθε μέρα!

2. Καταναλώστε φρούτα και λαχανικά. Βάλτε χρώμα και ποικιλία στη διατροφή σας.  

3. Μην ανοίξετε ούτε ένα mail όσο λείπετε για διακοπές. Επαναλάβετε μετά από μας: ού-τε έ-να, μέ-ιλ!

4. Ξεχάστε τα μουντά outfits και επενδύστε σε ρούχα με έντονα χρώματα που ίσως να μην τολμούσατε παλαιότερα. 

5. Ξεκινήστε κάποιο θαλάσσιο sport. Fitness και pleasure μαζί.

6. Εντάξτε στη beauty routine σας ένα καπάκι Collagen ProActive κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε, για να διατηρήσετε τη λάμψη και την ελαστικότητα της επιδερμίδας σας όλο το καλοκαίρι. Από την πρώτη εβδομάδα, η επιδερμίδα αναπληρώνει τη χαμένη της υγρασία και αποκτά νεανική όψη!

jenny.gr

Ο ήλιος που τόσο αγαπάμε και θέλουμε να απολαύσουμε κάθε καλοκαίρι, έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες στο σώμα και στην ψυχολογία μας, έχει όμως, δυστυχώς και πολλές βλαβερές επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας.

Η υπεριώδης ηλιακή ακτινοβολία είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που προκαλούν φωτογήρανση: μια διεργασία που έχει ως συνέπεια την πρόωρα γερασμένη όψη στο δέρμα, στα σημεία που έχουν εκτεθεί παραπάνω στον ήλιο. Και αφήνει τα σημάδια της πάνω μας γιατί κάνει ζημιά όχι μόνο στα επιδερμικά κύτταρα αλλά και στο κολλαγόνο μας, ένα δομικό συστατικό του δέρματός μας. Και σε πρόσωπο και σε σώμα. Είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων αλλά και των οστών μας.

Το Collagen Pro-Active λοιπόν γίνεται η ασπίδα προστασίας σας απέναντι στη φωτογήρανση και γίνεται ο καλύτερος συμμαχός σας και αυτό το καλοκαίρι. Γιατί επαναφέρει τα επίπεδα κολλαγόνου σου στα κανονικά επίπεδα, σε προστατεύει εκ των έσω και σου χαρίζει λαμπερό και ελαστικό δέρμα, όλο το χρόνο.

Και πώς το κάνει αυτό;

Με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο: Ενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στον οργανισμό. Στην ουσία διεγείρει το ίδιο μας το σώμα να παράξει κολλαγόνο ξανά. Κι όλα αυτά χάρη στην πατενταρισμένη φόρμουλά του, με αποδεδειγμένα αποτελέσματα μέσα από μελέτες.

jenny.gr

Με ένα καπάκι Collagen Pro-Active, κάθε βράδυ μισή ώρα πριν τον ύπνο, θα δείτε εμφανή αποτελέσματα στο πρόσωπο και σε όλη την επιδερμίδα σας, στα μαλλιά και στα νύχια σας από τον πρώτο κιόλας μήνα.

Εσείς απλώς θυμηθείτε να απολαύσετε το καλοκαίρι σας και να φροντίζετε την επιδερμίδα σας με ένα καπάκι Collagen Pro-Active. 

Βρείτε το σε φυσικά και online φαρμακεία!

Ακολουθήστε το Collagen ProActive:

Facebook

Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.