ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας για ημέρες


Ελένη Τσούτση

25 Ιουνίου 2021

Ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας για ημέρες
Ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε το μαυρισμά σας για ημέρες

Αν κάτι θέλουμε από το καλοκαίρι αυτό είναι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μαύρισμα που φυσικά θα έχει διάρκεια και θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα και τα outfits θα δείχνουν ακόμη πιο stylish. To μυστικό βήμα λοιπόν για να αποκτήσετε ένα τέτοιο μαύρισμα είναι να ενυδατώνετε το σώμα σας καθημερινά.

Επιλέγετε την αγαπημένη σας κρέμα και με απαλές κινήσεις, την εφαρμόζετε σε όλο σας το σώμα. Δοκιμάστε ακόμα να χρησιμοποιήσετε λάδι σώματος και συγκεκριμένα μετά το μπάνιο σας, πριν σκουπιστείτε καλά με την πετσέτα. Αρκούν μερικές ταμποναριστές κινήσεις για να φύγει το νερό από επάνω σας και στη συνέχεια εφαρμόστε το λάδι και αφήστε το να απορροφηθεί από την επιδερμίδα σας. Δεν υπάρχει καλύτερη συμβουλή για να βοηθήσετε το μαύρισμά σας να διατηρηθεί, αλλά και να δείχνει το σώμα σας πιο λαμπερό και υγιές.

Extra Tip:

Καλό είναι να αποφεύγετε το καυτό νερό όταν κάνετε μπάνιο και να προτιμάτε δροσερό. Οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν το δέρμα, σε αντίθεση με τις χαμηλές που γενικότερα το καλοκαίρι τις προτιμάμε, με τόσο ζέστη!

Και επειδή μιλήσαμε για ενυδατικά λάδια σώματος, στη gallery που ακολουθεί, δείτε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας που σας προτείνουμε να δοκιμάσετε. Μάλιστα αυτά που έχουν έντονο άρωμα, χαρίζουν στην επιδερμίδα μία τέλεια μυρωδιά!

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.