ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα μυστικά ομορφιάς που εμπιστεύονται οι μπαλαρίνες


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2021

Τα μυστικά ομορφιάς που εμπιστεύονται οι μπαλαρίνες
Τα μυστικά ομορφιάς που εμπιστεύονται οι μπαλαρίνες

Aπό τα παιδικά μας χρόνια μέχρι και σήμερα οι μπαλαρίνες έχουν κάτι το μοναδικό που μας κάνουν να τις θαυμάζουμε. Είναι η αρμονία των κινήσεών τους, τα ευλύγιστα σώματά τους αλλά και η ανεπιτήδευτη κομψότητά τους.

Ο συνδυασμός όλων αυτών των χαρακτηριστικών τις κάνει να αποτελούν ένα διαχρονικό πρότυπο ομορφιάς. Οι μπαλαρίνες ακολουθούν συγκεκριμένα tips & tricks για τη καθημερινή τους περιποίηση και σίγουρα θα σας δώσουν έμπνευση για την ανανέωση της δικής σας beauty routine.

O κλασικός κότσος είναι το signature hair look τους και καθόλου τυχαία αφού αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και τις βοηθάει να δείξουν καλύτερα όλες τις εκφράσεις τους όσο χορεύουν. Συνήθως πρόκειται για ένα κότσο μικρό, σφιχτό και αυστηρό και δεν αφήνουν τις φύτρες να πετάνε άναρχα. Έτσι κλειδώνουν το αποτέλεσμα με αρκετές δόσεις λακ.

jenny.gr

Το μακιγιάζ τους πάντα είναι ελαφρύ και αποφεύγουν τις υπερβολές. Το μυστικό βρίσκεται στο foundation καθώς επιλέγουν προϊόντα με ελαφριές υφές που κάνουν το δέρμα να δείχνει σχεδόν διάφανο. Καλύπτουν τυχόν ατέλειες με ένα concealer και έπειτα εφαρμόζουν μια λεπτή στρώση πούδρας. Για ρουζ επιλέγουν ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις και το τοποθετούν στα μάγουλα ίσα ίσα για να τα σκιαγραφήσουν.

Τέλος, αφήνουν τη mascara που δεν θέλουν ένα υπερβολικό αποτέλεσμα ενώ στα χείλη εφαρμόζουν ένα lip balm ή ένα lip gloss με ελάχιστη γυαλάδα. Το βαρύ μακιγιάζ δεν τους ταιριάζει και το makeup no makeup είναι το ιδανικό look τόσο επί σκηνής όσο και εκτός.

jenny.gr

Mία πρώην prima ballerina, η Sara Adams είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ της είναι: μια πούδρα, μολύβι φρυδιών, βλεφαρίδες και μια χτένα. Μάλιστα, αποκάλυψε ένα ακόμη μυστικό τους, ότι οι χορεύτριες εφαρμόζουν στα δόντια τους βαζελίνη για να χαμογελούν πιο εύκολα καθ 'όλη τη διάρκεια μιας παράστασης.

jenny.gr

Αν ακόμη θαυμάζετε το τρόπο που αντιμετωπίζουν την ομορφιά οι μπαλαρίνες, δεν έχετε παρά να υιοθετήσετε μερικά από τα μυστικά τους.

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.