ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Η Sarah Jessica Parker ορκίζεται σε αυτήν την ενυδατική κρέμα για πάνω από 10 χρόνια


Ελένη Τσούτση

18 Οκτωβρίου 2021

Η Sarah Jessica Parker ορκίζεται σε αυτήν την ενυδατική κρέμα για πάνω από 10 χρόνια
Σε αυτή την ενυδατική κρέμα ορκίζεται η Sarah Jessica Parker για πάνω από 10 χρόνια

H Sarah Jessica Parker εκτός από fashion guru είναι και beauty icon και όσο μεγαλώνει μας αρέσει όλο και περισσότερο ο τρόπος που αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου. Η ίδια δείχνει μέσα από τις επιλογές της ότι αγαπάει να μεγαλώνει και μάλιστα «αγκαλιάζει» την αλλαγή που φέρνει ο χρόνος, χωρίς υπερβολές.

Η ηθοποιός που λατρέψαμε μέσα από το Sex and the City απολαμβάνει να είναι φυσική και προσπαθεί, όπως έχει δηλώσει, να επιλέγει τα κατάλληλα skincare προϊόντα για την επιδερμίδα της.

Φροντίζει με συνέπεια το δέρμα της και τη διατροφή της, ωστόσο ένα μυστικό ομορφιάς που αποκαλύφθηκε πρόσφατα μας έδωσε ένα ακόμα insight στη ρουτίνα της, που τη διατηρεί τόσο φρέσκια και λαμπερή. Η star εμπιστεύεται για πάνω από 10 χρόνια την ίδια ενυδατική κρέμα. Πρόκειται για την La Roche Posay Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer.

jenny.gr

Στη συνέντευξή της, η SJP δήλωσε ότι τη συγκεκριμένη κρέμα τη θεωρεί ένα προϊόν-θαύμα αφού τόσα χρόνια κρατά την επιδερμίδα της βαθιά ενυδατωμένη και απαλή. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι την εμπιστεύεται τόσο που την εφαρμόζει και στα παιδιά της.

Η Parker έχει ευαίσθητο δέρμα και τα συστατικά της La Roche Posay Toleriane Fluide Soothing Protective Moisturizer είναι ιδανικά για τη περίπτωσή της. Η κρέμα έχει γλυκερίνη η οποία έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία, ενώ διαθέτει και ένα παράγωγο της Β3 που μειώνει τιςλεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

jenny.gr
Ένα τέτοιο ρούχο δημιουργεί την εντύπωση ότι «πετάνε» οι ώμοι, χαρακτηριστικό των περισσότερων μοντέλων.

Μια δοκιμή θα σας πείσει όπως έπεισε και τη Sarah Jessica Parket και δεν την αποχωρίζεται από τo νεσεσέρ της!

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.