ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

10 κρέμες ματιών που θα σας χαρίσουν λαμπερό βλέμμα


Ελένη Τσούτση

7 Δεκεμβρίου 2021

10 κρέμες ματιών που θα σας χαρίσουν λαμπερό βλέμμα
Ρωτώντας τους ειδικούς και αναζητώντας τα σωστά tips για την εφαρμογή της κρέμας ματιών κατέληξα ότι είναι σχεδόν απαραίτητη άσχετα από την ηλικία.

Το skincare νεσεσέρ είναι ένας μικρός θησαυρός για όλες τις γυναίκες. Από την κρέμα ημέρας μέχρι το αντηλιακό και τις μάσκες προσώπου όλα είναι μέσα και υπόσχονται να σας χαρίσουν λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Πολλές γυναίκες όμως παραλείπουν ένα πολύ βασικό βήμα που μάλιστα το θεωρούν και περιττό: την ενυδάτωση της περιοχής κάτω από τα μάτια.

Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι ευαίσθητη και εύθραυστη και αν ανήκετε στη παραπάνω κατηγορία τότε ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι καλό είναι να προνοούμε και να εντάξουμε την κρέμα ματιών όσο νωρίς γίνεται, ακόμη και από τα 20.

Η κρέμα ματιών δεν έχει ηλικία, όπως συμβαίνει με τις κρέμες προσώπου. Η κάθε κρέμα πρέπει να έχει ενυδατικά στοιχεία και βιταμίνες που θα συντηρούν και θα φροντίζουν την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Όσο μεγαλώνουμε, απλά πρέπει να βρίσκουμε μία πιο ενισχυμένη κρέμα σε υαλουρονικό αλλά και βιταμίνες.

Jenny.Gr

Η κρέμα ματιών είναι must -have αφού χαρίζει φωτεινότητα, ενυδάτωση, σύσφιξη ενώ καταπολεμά τις ρυτίδες και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Ακόμη, μειώνει τους μαύρους κύκλους και δρα ενάντια στα πρηξίματα.

Σβήστε όλα τα σημάδια κούρασης και επενδύστε σε μια από τις παρακάτω κορυφαίες κρέμες ματιών. Φυσικά πριν επιλέξετε την ιδανική για εσάς, ελέγξτε πρώτα τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.