ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

To serum βλεφαρίδων που ορκίζεται η Meghan Markle για μακριές βλεφαρίδες γίνεται sold out κάθε 30 δευτερόλεπτα


Ελένη Τσούτση

22 Φεβρουαρίου 2022

To serum βλεφαρίδων που ορκίζεται η Meghan Markle για μακριές βλεφαρίδες γίνεται sold out κάθε 30 δευτερόλεπτα
Αν κάτι μας αρέσει να μαθαίνουμε είναι τα αγαπημένα προϊόντα ομορφιάς των stars. Εκείνα τα προϊόντα που αγοράζουν ξανά και ξανά κι έχουν εντάξει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης.

Ο λόγος λοιπόν για την Meghan Markle και το αγαπημένο της serum για μακριές και φυσικές βλεφαρίδες. Το πρώην βασιλικό μέλος μπορεί να άλλαξε πολλές από τις συνήθειες της στη νέα της ζωή στην Αμερική αλλά δεν άλλαξε τον τρόπο που φροντίζει το πρόσωπό της και το στιλ του μακιγιάζ της.

Η Meghan ορκίζεται στο Revitalash Advanced serum όπως έχει δηλώσει και σε συνέντευξή της στο περιοδικό Allure. Ο συγκεκριμένος ορός είναι τόσο δημοφιλής που πωλείται κάθε 30 δευτερόλεπτα σε όλο τον κόσμο.

Jenny.Gr

Η διαφορά με τους υπόλοιπους ορούς είναι ότι έχει δημιουργηθεί από οφθαλμίατρους. Το κόστος του ανέρχεται στα 89 δολάρια και μπορείτε να τον εφαρμόζετε κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο στην επάνω γραμμή των βλεφαρίδων σας.

Jenny.Gr

Μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες θα δείτε μεγάλη διαφορά στο μήκος των βλεφαρίδων σας και ίσως αφήσετε στην άκρη και την mascara σας. Αν θέλετε φυσικές και εντυπωσιακές βλεφαρίδες, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τον δρόμο της Meghan!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.