ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να εφαρμόσετε σωστά το μολύβι χειλιών


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2022

Πώς να εφαρμόσετε σωστά το μολύβι χειλιών
Ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το μπορντό καλό είναι να είστε προσεκτικές και να τα βάφετε αφού πρώτα έχετε κάνει κάποια άλλα βήματα

Όλες θέλουμε να έχουμε πιο ζουμερά χείλη. Πολλές όμως κάνουμε το λάθος και ξεφεύγουμε από το φυσικό σχήμα των χειλιών μας. Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Το μολύβι χειλιών που χρησιμοποιείται πρέπει να είναι ίδια απόχρωση με το κραγιόν που θέλετε να βάλετε από πάνω. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο το μολύβι χειλιών, για ματ αποτέλεσμα πρέπει να έχετε ενυδατωμένα χείλη.

Καλό είναι να πατάτε πάνω στην γραμμή των χειλιών σας, να σχηματίζετε έντονα την καρδιά που κάνουν τα χείλη σας στη μέση και να γεμίζετε τις άκρες σας. Επιμείνετε στη μέση των άνω αλλά και κάτω χειλιών σας. Αφού διαγράψετε το σχήμα, στη συνέχεια ξεκινήστε να βάφετε τα χείλη σας εσωτερικά. Δεν πρέπει να βάζετε δύναμη στο μολύβι.

Με απαλές κινήσεις πάνω στα χείλη σας θα πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε και σίγουρα έχετε συναντήσει σε πασαρέλες διάσημων σχεδιαστών. Τα ματ χείλη σε σκούρες αποχρώσεις είναι μία ακόμη τάση της σεζόν!

Jenny.Gr

Το καλύτερο είναι όση ώρα βάφετε τα χείλη σας να τα έχετε κλειστά, ούτε τεντωμένα, ούτε ζαρωμένα.