CELEBRITIES

Ο Archie μεγάλωσε: Η Meghan Markle μοιράστηκε φωτογραφία από τη νέα του(ς) ζωή


The Jennettes

19 Νοεμβρίου 2021

Ο Archie μεγάλωσε: Η Meghan Markle μοιράστηκε φωτογραφία από τη νέα του(ς) ζωή
Ο Archie μεγάλωσε: Μια σπάνια φωτογραφία που δείχνει τη νέα του ζωή

H Meghan Markle έφερε στον κόσμο τον μικρό Archie στις 6 Μαΐου του 2019 και από τότε έχουν αλλάξει πολλά. Ο πρίγκιπας Harry και η δούκισσα του Sussex μένουν πλέον στην Καλιφόρνια και έχουν ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από τα καθήκοντα του Παλατιού.

Η Markle έκανε πρόσφατα μια εμφάνιση στην εκπομπή της Ellen DeGeneres δείχνοντας μια άλλη της πλευρά, αφού είχε την ευκαιρία να μιλήσει για τη μικρή Lilibet αλλά και για την οικογένειά της. Μάλιστα, η Meghan έδειξε μια σπάνια φωτογραφία του μικρού Archie, δείχνοντάς μας τι απολαμβάνει στην καθημερινότητά του.

Ο Archie είναι 2 χρονών και όπως φαίνεται στην χαριτωμένη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter η Meghan, του αρέσει πολύ η ζωή στη φύση. Ο μικρός κρατάει ένα καλαθάκι και ετοιμάζεται να μαζέψει τα αυγά από της κότες. Το πρόσωπό του δεν φαίνεται καθώς ποζάρει πλάτη, αλλά φαίνονται τα κόκκινα μαλλιά που είναι ίδια με του μπαμπά του.

Η Ellen μάλιστα που είναι και γειτόνισσα του ζευγαριού, είπε πόσο γλυκός είναι ο Archie, «Είναι μια ευγενική ψυχή»! Στη συνέντευξη, η Meghan δήλωσε ότι ο Archie απολαμβάνει το ρόλο του μεγάλου αδερφού και είναι πολύ προστατευτικός με την μικρή Lilibet.

Διαβάστε ακόμη: H Meghan Markle σε μια εμφάνιση-έκπληξη στην Ellen, μιλά ανοιχτά για τη νέα της ζωή μακριά από το Παλάτι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.