ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Jennifer Lopez: Αυτά είναι τα 2 προϊόντα ομορφιάς που βάζει στο πρόσωπό της κάθε πρωί


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2022

Jennifer Lopez: Αυτά είναι τα 2 προϊόντα ομορφιάς που βάζει στο πρόσωπό της κάθε πρωί
Η JLo εκτός από την μουσική και την υποκριτική είναι και επιχειρηματίας καθώς και σχεδόν ένα χρόνο έχει λανσάρει τη δική της σειρά με προϊόντα ομορφιάς, τη JLO Beauty

Λατρεύει το skincare και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει εμφανιστεί στο Instagram χωρίς φίλτρα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ για να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της με το κοινό. Η ίδια διαθέτει αλαβάστρινο και γνωρίζει πώς να το περιποιείται σωστά στην ηλικία των 52, εξασφαλίζοντας πως θα λάμπει από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Χθες λοιπόν για ακόμη μία φορά η pop star αποκάλυψε τα αγαπημένα της δυο προϊόντα που εφαρμόζει κάθε πρωί στο πρόσωπό της. Μοιράστηκε λοιπόν με τον κόσμο τα προϊόντα που δεν λείπουν ποτέ από το μπάνιο της αλλά και τη σειρά με την οποία τα εφαρμόζει.

Χαρακτηριστικά είπε: «Καλημέρα σε όλους. Είναι υπέροχη μέρα σήμερα. Μόλις έκανα ένα χαλαρωτικό ντους και καθάρισα το πρόσωπό μου». Η ίδια μετά το βήμα του καθαρισμού εφάρμοσε ένα ενυδατικό serum στο πρόσωπό της και το τοποθέτησε με απαλές κινήσεις μη ξεχνώντας δυο βασικά σημεία όπως ο λαιμός και το ντεκολτέ.

Έπειτα, όπως είπε το διαχρονικό μυστικό ομορφιάς της είναι το αντηλιακό και δεν πάει πουθενά χωρίς να το εφαρμόσει σε όλο της το πρόσωπο το πρωί. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ακολουθεί αυτή την τακτική από τα 20 της και έχει διαπιστώσει πόσο σημαντικό βήμα είναι στο καθημερινό skincare της!

Η Lopez μας υπενθύμισε για μία ακόμη φορά ότι η πρωινή ρουτίνα είναι απαραίτητη και τα αποτελέσματα θα μας αναμείξουν με την πάροδο του χρόνου. Εσείς σήμερα φορέσατε το αντηλιακό σας;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS

JLO