ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Megan Fox με αφέλειες είναι το beauty inspo της ημέρας


Ελένη Τσούτση

7 Απριλίου 2022

Η Megan Fox με αφέλειες είναι το beauty inspo της ημέρας
Οι αφέλειες έχουν κατακτήσει τα τελευταία χρόνια την καρδιά πολλών γυναικών αφού είναι το haircut που δίνει την πιο stylish πινελιά σε ένα look. Είτε είναι πολύ κοντές είτε πιο μακριές και ατημέλητες αναβαθμίζουν κάθε look

Μια λαμπερή σταρ που αποφάσισε να κάνει αφέλειες και να γίνει το beauty inspo της ημέρας είναι η Megan Fox, η οποία μας έδειξε το νέο cool κούρεμά της μέσα από τον λογιαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε μερικές από φωτογραφίες, στις οποίες την βλέπουμε με αφέλειες και με έναν ψηλό κότσο. Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαστήκαμε καθώς είναι αγνώριστη και αυτό το look στα μαλλιά της, της ταιριάζει τέλεια. Μάλιστα, η ηθοποιός παρομοίωσε τον εαυτό της με χαρακτήρα από sci-fi ταινία.

Στη λεζάντα του post έγραψε: «Αεροσυνοδός της SpaceX». (την εταιρεία με διαστημικά αεροσκάφη του Elon Musk) Μένουν μόνο 8 μήνες και 6 ημέρες για να φτάσετε στον προορισμό σας».

Το cool κούρεμά της είχε την υπογραφή του Έλληνα κομμωτή, Δημήτρη Γιαννέτου και ήταν απόλυτα επιτυχημένο!

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε αφέλειες σας προτείνουμε να προσαρμόζονται στο στιλ σας - αυστηρές, ασύμμετρες, curtain bangs, μακριές ή κοντές στη μέση του μετώπου, επιλέξτε εκείνες που ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.

TAGS