ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

To ιδανικό nude κραγιόν για κάθε τόνο επιδερμίδας


Ελένη Τσούτση

5 Απριλίου 2022

To ιδανικό nude κραγιόν για κάθε τόνο επιδερμίδας
Το να βρούμε το τέλειο nude κραγιόν είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται. Θα λέγαμε ότι είναι ένα beauty challenge που σήμερα, όμως, θα καταφέρετε να το αντιμετωπίσετε

Η nude απόχρωση είναι πάντα στη μόδα και αποτελεί μία διαχρονική και σίγουρη επιλογή για κάθε γυναίκα που λατρεύει το natural makeup look. Με ένα nude κραγιόν μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο μέχρι ένα βραδινό glam μακιγιάζ με smokey eye.

Σύμφωνα μάλιστα με τον makeup artist, Sir John:

«Οι γυναίκες ακούν συχνά τη λέξη nude και σκέφτονται ένα τυπικό χρώμα λόγω των όσων μπορεί να έχουν συνηθίσει να βλέπουν τόσα χρόνια. Το nude δεν αφαιρεί το χρώμα σας – σκεφτείτε το περισσότερο ως ένα ουδέτερο (χρώμα) που τονώνει το δέρμα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία στην αγορά και κάθε επιδερμίδα μπορεί να βρει την ιδανική (απόχρωση), απλά φροντίστε να γνωρίζετε το στιλ του μακιγιάζ σας».

Για να βρείτε το τέλειο nude κραγιόν, πρέπει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν η επιδερμίδα σας είναι ζεστή ή ουδέτερη για να βρείτε την τέλεια απόχρωση.

Οι nude αποχρώσεις δείχνουν πιο γεμάτα τα χείλη και χωρίς χρωματικές ατέλειες και το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζουν με τα περισσότερα makeup looks. Ένα trick που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά είναι να εφαρμόσετε στα χείλη σας και λίγο lip gloss. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο ελκυστικό.

Ανακαλύψτε παρακάτω την τέλεια nude απόχρωση για την επιδερμίδα σας:

Λευκή επιδερμίδα

Επιλέξτε κραγιόν με ροδακινί τόνους σε ματ ή glossy υφή ώστε να τονίσετε την λευκή σας επιδερμίδα. Μπορείτε μάλιστα να δημιουργήσετε ένα δροσερό μακιγιάζ με πολλές στρώσεις mascara και ένα ρουζ στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.

Jenny.Gr

Colour Riche Matte Lipcolour, L' Oreal Paris

Σταρένια επιδερμίδα

Για εσάς τέλειες αποχρώσεις είναι αυτές που είναι πιο σκούρες και δημιουργούν μια αρμονία στο πρόσωπό σας. Ακόμη, κάνουν πιο δραματικό το τελικό makeup look και σας χαρίζουν το μυστήριο που θέλετε.

Jenny.Gr

Lip Maestro Liquid Lipstick, Giorgio Armani Beauty

Σκούρα επιδερμίδα

Οι σκούρες επιδερμίδες καλό είναι να προτιμήσουν αποχρώσεις με γκρι υποτόνο. Έτσι, θα αναδείξετε την επιδερμίδα σας ενώ θα προσδώσετε ένταση στο μακιγιάζ σας. Επίσης, σας ταιριάζουν και τριανταφυλλί χρώματα και δεν έχετε παρά να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας με ανοιξιάτικες επιλογές.

Jenny.Gr

Lipstick in Mocha-Satin, MAC Cosmetics

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.