ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

7 μάσκες για λάμψη express που θα λατρέψει το δέρμα σας


Ελένη Τσούτση

6 Οκτωβρίου 2022

7 μάσκες για λάμψη express που θα λατρέψει το δέρμα σας
Getty Images
Θέλετε να κάνετε λίγο pampering και δεν έχετε χρόνο; Οι παρακάτω μάσκες ομορφιάς θα σας χαρίσουν τη λάμψη που θέλετε

Η καθημερινότητα είναι τόσο γρήγορη που ο χρόνος είναι πολύτιμος. Αν είστε στη φάση της ζωής σας που τρέχετε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να τα προλάβετε όλα, να σας πούμε πρώτα από όλα ότι συμπάσχουμε. Γι’ αυτό και θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Το skincare είναι μια αγαπημένη συνήθεια πολλών γυναικών, τι γίνεται όμως όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος και θέλουν κάτι άμεσο; Το κλειδί βρίσκεται στις μάσκες για λάμψη express.

To μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αναζητήσετε αυτή τη μάσκα που στη σύνθεσή της περιέχει τα κατάλληλα συστατικά όπως η βιταμίνη C, τα οξέα φρούτων και η aloe vera που χαρίζουν φρεσκάδα και ζωντάνια στο δέρμα. Άλλωστε, δεν υπάρχει πιο απολαυστικό βήμα στο skincare από το να κάνουμε μια μάσκα προσώπου! Ο τρόπος χρήσης μιας μάσκας προσώπου εξαρτάται από τον τύπο της μάσκας που χρησιμοποιείτε, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά και η καθεμία έχει μια συγκεκριμένη λειτουργία για την υγεία του δέρματος.

Jenny.Gr

Το σημαντικό είναι πριν εφαρμόσετε τη μάσκα στο πρόσωπό σας, να βεβαιωθείτε πως έχετε καθαρίσει σωστά την επιδερμίδα σας ώστε να είναι έτοιμη να απορροφήσει όλα τα ευεργετικά συστατικά.

Καλό είναι πρώτα να δοκιμάσετε τα συστατικά της μάσκας στο χέρι σας αν έχετε ευαίσθητο δέρμα και να την "κρατήσετε" στο πρόσωπό σας για λίγα λεπτά την πρώτη φορά. Αφού την απλώσετε, θα την αφήσετε να στεγνώσει και έπειτα θα ξεπλύνετε με νερό (ή με ένα απαλό καθαριστικό αν είναι μάσκα με βάση το οξύ). Τέλος εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.

Οι παρακάτω μάσκες express είναι ιδανικές για τις μέρες που ο χρόνος είναι πολυτέλεια για εσάς και δεν έχετε παρά να επιλέξετε την ιδανική για την επιδερμίδα σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.