ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Tα μαντηλάκια καθαρισμού που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το ντεμακιγιάζ μας


Ελένη Τσούτση

23 Μαΐου 2023

Tα μαντηλάκια καθαρισμού που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε το ντεμακιγιάζ μας
Pexels
Τα μαντηλάκια καθαρισμού είναι εδώ για να μην παραλείψετε ποτέ ξανά το ντεμακιγιάζ

Καμία skincare routine δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς τον καθαρισμό. Αποτελεί το πρώτο και το πλέον βασικό βήμα στην περιποίηση, αφού αφενός απομακρύνει όλους τους ρύπους και τα υπολείμματα μακιγιάζ και αφετέρου προετοιμάζει την επιδερμίδα για να υποδεχτεί την ενυδατική κρέμα και το serum. Δεν είναι τυχαίο ότι οι skincare experts τονίζουν ότι όσο κουρασμένες και αν νιώθετε καλό είναι να μην παραλείπετε τον καθαρισμό του προσώπου σας καθώς το μακιγιάζ μπορεί να «φθείρει» το δέρμα και είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί σωστά στο τέλος της ημέρας.

Ένας καλός καθαρισμός αφήνει το δέρμα να «αναπνεύσει» και να αναζωογονηθεί. Το πιο συχνό λάθος που παρατηρείται είναι ότι η διαδικασία γίνεται αρκετά βιαστικά με αποτέλεσμα να μην έχει καθαριστεί σε βάθος η επιδερμίδα. Το μυστικό είναι να κάνετε τον καθαρισμό με απαλές κινήσεις ώστε να απομακρύνονται όλοι οι ρύποι άλλα και το μακιγιάζ, διαφορετικά ενδέχεται να εμφανιστούν μαύρα στίγματα και η όψη της επιδερμίδα σας να δείχνει θαμπή και τραχιά.

Κάνοντας λοιπόν μία έρευνα στην αγορά, ανακαλύψαμε τη σειρά που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπατε μέχρι σήμερα το ντεμακιάζ. Τα νέα υγρά μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών SEPTONA Dermasoft έρχονται πλήρως ανανεωμένα για να σας χαρίσουν μια στιγμή απόλαυσης στο καθημερινό σας skincare. Άλλωστε, μέσα σε μια έντονη καθημερινότητα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ πρέπει να προσφέρουν ευκολία, πρακτικότητα και υπέροχα αποτελέσματα.

Jenny.Gr
Pexels

Τα μαντηλάκια καθαρισμού προσώπου και ματιών της SEPTONA αφαιρούν αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με 1 κίνηση, αποτελούνται από ίνες φυτικής προέλευσης* και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και για ευαίσθητες. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά και μάλιστα είναι φιλική στο μικροβίωμα της επιδερμίδας του προσώπου.

Γιατί είναι σημαντικό να επιλέγετε προϊόντα που είναι φιλικά στο μικροβίωμα;

Η επιδερμίδα είναι εκτεθειμένη σε παράγοντες που απειλούν τη φυσική ισορροπία του μικροβιώματος. Παράγοντες όπως η ηλικία, το στρες, η διατροφή και ο καιρός επηρεάζουν αρνητικά την ισορροπία του μικροβιώματος. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πολύ δραστικά προϊόντα ομορφιάς στεγνώνουν την επιδερμίδα και καταστρέφουν το μικροβίωμα. Ένα από τα πλεονεκτήματα της νέα σειράς της SΕPTONA είναι ότι φροντίζουν το μικροβίωμα διατηρώντας το δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο.

Αν θέλετε καθαρό δέρμα και άγγιγμα τρυφερό σαν χάδι, τα νέα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ της Septona σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Επιλέξτε τα μαντηλάκια ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Η νέα, ανανεωμένη σύνθεση των Septona υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ ωστόσο, είναι φιλική προς το μικροβίωμα της επιδερμίδας. Η σύνθεσή τους είναι ειδικά μελετημένη ώστε να διατηρεί την ισορροπία του μικροβιώματος.
Η νέα σύνθεση των Septona υγρών μαντηλιών ντεμακιγιάζ είναι εμπλουτισμένη με πρεβιοτικά, τα οποία –με τη σειρά τους- παίζουν τον δικό τους, ξεχωριστό ρόλο.

Jenny.Gr

Ενυδάτωση και μείωση μεγέθους των πόρων της επιδερμίδας - Cleansing wet wipes eyes & face with hyaluronic acid & pearl

Jenny.Gr

Ανανέωση και καταπράυνση της επιδερμίδας - Cleansing wet wipes eyes & face with orchid & plant-based collagen

Jenny.Gr

Λάμψη και ενυδάτωση - Cleansing wet wipes eyes & face with vitamin C & micellar technology

Jenny.Gr

Αναζωογόνηση και εξισορρόπηση του τόνου της επιδερμίδας - Cleansing wet wipes eyes & face with coconut water & oxygen boosting agent

Jenny.Gr

Βαθύς καθαρισμός και απομάκρυνση των ρύπων από την επιδερμίδα - Cleansing wet wipes eyes & face with active charcoal

Jenny.Gr

Η λάμψη της επιδερμίδας ξεκινά πάντα από το ντεμακιγιάζ και η SEPTONA υπόσχεται με τα νέα μαντηλάκια καθαρισμού να αναβαθμίσει την καθημερινή σας ρουτίνα. Μια δοκιμή είναι αρκετή για να σας πείσει!

(* 60% CV / 40% PES)

Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε το website και ακολουθήστε τη SEPTONA σε Facebook και Instagram.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.