ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5 οικονομικές κρέμες νυκτός που υπόσχονται να ξυπνήσεις πιο φρέσκια από ποτέ


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

5 οικονομικές κρέμες νυκτός που υπόσχονται να ξυπνήσεις πιο φρέσκια από ποτέ
Instagram/@ tanyasv_
Οι κρέμες νυκτός που θα δώσουν ένα boost αναζωογόνησης στην επιδερμίδα σου

Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν ξεκουράζεται μόνο το σώμα μας αλλά και η επιδερμίδα μας που χρησιμοποιεί αυτό τον χρόνο για να ανανεωθεί. Η νέα σεζόν μας καλεί να κάνουμε μία σημαντική προσθήκη στη ρουτίνα μας που δεν είναι άλλη από την κρέμα νυκτός, η οποία θα χαρίσει βαθιά θρέψη στην επιδερμίδα μας. Μετά τον διπλό καθαρισμό στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, εφαρμόζουμε τη κρέμα νυχτός η οποία θα δράσει για ώρες και όταν ξυπνήσουμε θα έχουμε ένα δέρμα φρέσκο και λαμπερό.

Σύμφωνα μάλιστα με την skincare expert, Μόνα Γκοχάρα, καθηγήτρια δερματολογίας στην Ιατρική Σχολή του Yale, «To βράδυ η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται, επομένως η νύχτα έχει να κάνει με το να κλειδώνουμε την υγρασία»,δήλωσε στο Allure.

Ποιο είναι το καλύτερο είδος κρέμας νυκτός για το δέρμα σου;

Αυτό εξαρτάται από το τι ψάχνεις από ένα προϊόν, καθώς και από τον τύπο του δέρματός σου. «Όταν ψάχνετε για μια κρέμα νυκτός για την πρόληψη ή τη θεραπεία των ρυτίδων, είναι σημαντικό να αναζητάτε συστατικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος», λένε οι experts «Τα ρετινοειδή, τα πεπτίδια και τα αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη C και Ε είναι όλα αποτελεσματικά συστατικά για την αντιγήρανση, ενώ τα ενυδατικά συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη σφριγηλότητα του δέρματος και στη μείωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών».

Ωστόσο, αν το δέρμα σου είναι λιπαρό ή επιρρεπές σε ξεσπάσματα, φρόντισε να αναζητήσεις πιο ελαφριές επιλογές. «Αναζητήστε μια κρέμα με βάση το νερό, καθώς οι ενυδατικές κρέμες με βάση το λάδι μπορεί ενδεχομένως να φράξουν τους πόρους και να συμβάλουν στον σχηματισμό ακμής», προσθέτουν.

Βρες παρακάτω τις πιο οικονομικές και αποτελεσματικές κρέμες ματιών που κάνουν θαύματα όσο εσύ κοιμάσαι:

1. Firming night cream - Firming + Revitalizing - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Με σύνθεση που αποτελείται από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και χωρίς άρωμα, η Firming Night Cream της Sephora Collection ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη. Η επιδερμίδα αποκτά σφριγηλότητα και δείχνει νεότερη. Ξυπνήστε με πιο λεία επιδερμίδα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Θρέφει και χαρίζει ορατά πιο όμορφη επιδερμίδα. Μετά από 28 ημέρες χρήσης της Firming Night Cream, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές μειώνονται ορατά, ενώ η επιδερμίδα γίνεται πιο σφριγηλή και φαίνεται νεότερη.

2. Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Renewing Lift Night Cream 50ml & Replenishing Firming Face Oil -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα νύχτας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης. Παράλληλα προσφέρει ανανεωμένη και νεανική όψη. Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης. Απολεπίζει ελαφρά την επιδερμίδα χαρίζοντάς της λαμπερή και ανανεωμένη όψη, χάρη στην παπάγια.

3. Korres White Pine Restorative Overnight Facial Night Cream -Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Κρέμα νύχτας ειδικά σχεδιασμένηγια γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση. Ενισχυμένη με τεχνολογία Meno-Reverse και ένα συστατικό εναλλακτικό της ρετινόλης, μειώνειτην εμφάνιση των βαθιών ρυτίδων και αναπληρώνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας, θρέφοντας την εύθραυστηκαι λεπτή επιδερμίδα. Εμπλουτισμένη σε:MENO-REVERSE TECHNOLOGY - Μίγμα φυσικών πεπτιδίων με στοχευμένη δράση αναπλήρωσης όγκου και πυκνότητας.

4. Clinéa Sleeping Spa Overnight De-Stress Cream-Mask with Melatonin - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Αυτή είναι η κρέμα των ονείρων σου! Ένα πλούσιο balm που λιώνει στη θερμοκρασία του δέρματος προσφέροντας απαράμιλλη ενυδάτωση και άνεση. Διαθέτει 3% σύμπλοκο Υαλουρονικού οξέος, έλαιο CBD και μελατονίνη που βοηθά στην ενίσχυση των μηχανισμών ανάπλασης του δέρματος τη νύχτα.

5. Garden Nourishing Night Cream with Avocado For Face & Eyes - Βρες την εδώ.

Jenny.Gr

Θρεπτική κρέμα νυκτός που επανορθώνει την επιδερμίδα κατά την διάρκεια της νύχτας, όταν ο ρυθμός αναγέννησης των κυττάρων αυξάνεται, βελτιώνοντας την συνολική όψη και υφή της.Θρέφει και ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας χάρη στο έλαιο αβοκάντο. Περιέχει υαλουρονικό οξύ και νιασιναμίδη, συστατικά που βοηθούν στην διατήρηση της ενυδάτωσης του δέρματος & στην ενίσχυση της ελαστικότητας και της πυκνότητας της επιδερμίδας, ενώ προλαμβάνει την εμφάνιση των γραμμών που αφήνει ο ύπνος στην επιδερμίδα χάρη στην βιταμίνη Ε και την προβιταμίνη Β5.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.