ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Beauty alert: Τo 1 μόνο χρώμα κραγιόν που πρέπει να έχεις το φθινόπωρο και δεν είναι το κόκκινο


Ελένη Τσούτση

6 Σεπτεμβρίου 2023

Beauty alert: Τo 1 μόνο χρώμα κραγιόν που πρέπει να έχεις το φθινόπωρο και δεν είναι το κόκκινο
Instagram/@ patrickta
Τα κραγιόν παραμένουν κυρίαρχοι και αυτή τη σεζόν και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε όλες τις hot αποχρώσεις που θα μας βάλουν σε πραγματικό fall mood

Στην χρωματική παλέτα του φθινοπώρου τόσο στα ρούχα μας όσο και στο μακιγιάζ έχουν ξεχωριστή θέση τα πιο cozy και ατμοσφαιρικά χρώματα. Επειδή λοιπόν γνωρίζουμε πόσο lipstick addicts είναι οι περισσότερες γυναίκες, δεν θα μπορούσαμε να μην σου παρουσιάσουμε τις top τάσεις της σεζόν, που θα σε βάλουν αμέσως σε fall mood και δεν θα θέλεις να αποχωριστείς από τα χείλη σου.

Και αν νομίζεις ότι είναι και πάλι το κόκκινο, να σου κάνουμε ένα spoiler και να σου πούμε ότι φυσικά και το αγαπάμε όσο κανένα άλλο, αλλά οι καφέ αποχρώσεις ήρθαν για να σου κλέψουν την καρδιά. Θα σας δείξουμε λοιπόν, τις top καφέ τάσεις του φθινοπώρου για να βάλεις την αγαπημένη σου στο νεσεσέρ σου!

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι αρκεί ένα χρώμα στα χείλη για να σου ανεβάσει τη διάθεση. Το καφέ αποπνέει έναν αέρα από άλλη δεκαετία και κάνει το μακιγιάζ να δείχνει κομψό και φινετσάτο. Μπορεί μέχρι σήμερα να δίσταζες να το τολμήσεις αλλά μπορείς να το φορέσεις με πολλούς τρόπους. Είτε με έντονο περίγραμμα σε μπορντό απόχρωση είτε με ίδια απόχρωση lip liner σε συνδυασμό με lip gloss.

Τα παρακάτω χρώματα θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βγάλουν έξω από τα συνηθισμένα!

Guerlain Rouge G Satin Long Wear And Intense Colour Satin Lipstick Deep Brown- Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Η σατινέ σύνθεση συνδυάζει χρώμα και φροντίδα για ένα φωτεινό αποτέλεσμα, χάρη σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά:Το υαλουρονικό οξύ και η φυτική resin guggul βοηθούν στην λείανση και τo γέμισμα των χειλιών.Το έλαιο Jojoba και το μάνγκο butter προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας άνεση.

Estée Lauder Pure Color Matte Lipstick - 806 No Concessions - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Πολυδιάστατο χρώμα, τοποθετείται εύκολα για λείο, σατινέ αποτέλεσμα. Κραγιόν υψηλής κάλυψης με οφέλη ενυδάτωσης και θρέψης. Σχεδιασμένη για να αναπληρώνεται με τις προσεκτικά επιλεγμένες και πιο αγαπημένες αποχρώσεις. #LeaveYourMark: αυτό το κραγιόν που διαρκεί για ώρες είναι για όλους και για κάθε περίσταση.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick 154 Orange Fatal - Βρες το εδώ.

Jenny.Gr

Με ένα μόνο πέρασμα, το ROUGE PUR COUTURE ντύνει τα χείλη με πολύτιμο χρώμα εξαιρετικής απόδοσης και λαμπερό σατινέ τελείωμα. Απολαύστε πλήρη κάλυψη στα χείλη που διαρκεί και μια θήκη-κόσμημα με το λογότυπο YSL.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.