ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να βρεις το signature άρωμά σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Οκτωβρίου 2023

Πώς να βρεις το signature άρωμά σου
IG @matildadjerf
Με αυτή τη μέθοδο θα ανακαλύψεις το ιδανικό άρωμα για εσένα

Το άρωμα που φοράς είναι η ταυτότητά σου. Αυτό με το οποίο συστήνεσαι στον κόσμο και αυτό που μπορεί να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη κάποιου. Λίγα πράγματα μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις τόσο δυνατή και με ισχυρή αυτοπεποίθηση, όσο όταν κάποιος σε σταματήσει στο δρόμο για να ρωτήσει ποιο άρωμα φοράς

Η αλήθεια είναι ότι στην αγορά κυκλοφορούν πραγματικά αμέτρητα αρώματα κι αυτό μπορεί να σε δυσκολεύει να επιλέξεις εκείνο που ταιριάζει απόλυτα σε εσένα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσεις ή θα σηκώσεις τα χέρια ψηλά και θα συμβιβαστείς να φορέσεις το πρώτο που θα βρεθεί μπροστά σου.

Εδώ, θα βρεις τα perfume tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις το δικό σου signature άρωμα

Αποφάσισε τι ψάχνεις

Πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να σκεφτείς τι αναζητάς από το άρωμα που έχει την υπογραφή σου. Σκέψου:

Ισχύς αρώματος: Αναζητάς για ένα διακριτικό άρωμα που μπορείς να φορέσεις καθημερινά από το πρωί μέχρι το βράδυ ή ένα πιο τολμηρό;

Κατεύθυνση αρώματος: Θέλεις κάτι γλυκό και νοσταλγικό ή ίσως κάτι πιο πικάντικο με μοντέρνα πινελιά;

Ποιότητα αρώματος: Βεβαιώσου ότι αναζητάς ένα άρωμα που να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις προσωπικές σου ανάγκες.

Ξεκίνησε τη δοκιμή

Ο καλύτερος τρόπος για να βρεις το χαρακτηριστικό σου άρωμα είναι να το δοκιμάσεις επάνω σου. Το άρωμα είναι εξαιρετικά προσωπικό, επομένως θα πρέπει να φοράς ένα άρωμα που αγαπάς απόλυτα, όχι μόνο αυτό που είναι δημοφιλές ή έχει το πιο ευχάριστο αισθητικά μπουκάλι.

Pro-tip: Οι αρωματικές νότες έχουν τρία μέρη: Το επάνω μέρος ("T"), το μεσαίο ("M") και το ξηρό ("D"). Αυτό αντανακλά τη σειρά με την οποία υπάρχουν διαφορετικές νότες κατά τη διάρκεια της χρήσης ενός αρώματος. Για παράδειγμα, οι φρουτώδεις και οι λουλουδένιες νότες τείνουν να είναι περισσότερο προς την «κορυφή» ενός αρώματος, που σημαίνει ότι θα το μυρίσεις όταν το ψεκάσεις για πρώτη φορά. Οι ξυλώδεις νότες τείνουν να είναι περισσότερο προς το κάτω μέρος, ή να «στεγνώνουν» το άρωμα, που σημαίνει ότι καθώς το άρωμα εγκαθίσταται στο δέρμα μπορεί να παρατηρήσεις έναν διαφορετικό τόνο στο άρωμα. Το να φοράτε το άρωμά σου όλη μέρα μπορεί να σε βοηθήσει να βεβαιωθείς ότι λατρεύεις πραγματικά αυτό το άρωμα πάνω σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.