ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Mewing: H τεχνική που επαναπροσδιορίζει τη δομή του προσώπου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Δεκεμβρίου 2023

Mewing: H τεχνική που επαναπροσδιορίζει τη δομή του προσώπου
IG @taylor_hill
Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους άνδρες, γιατί αναδεικνύει τη γραμμή του σαγονιού

Η τεχνική επαναπροσδιορισμού του περιγράμματος του προσώπου δεν είναι καινούργια, αλλά, όπως φαίνεται, δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα: Μετά τα βίντεο εκμάθησης στο YouTube, οι συμβουλές για να επιτύχεις αυτό το μαγικό αποτέλεσμα πρωταγωνιστούν και στο TikTok. Αν και στα αγγλικά mew σημαίνει νιαούρισμα, ο ήχος των γατών δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Όλα έχουν να κάνουν με σωστή στάση της γλώσσας, η οποία πρέπει να είναι εφάπτεται πλήρως στον ουρανίσκο.

Τα οφέλη της τεχνικής Mewing

  • Καλύτερη αναπνοή
  • Ανακούφιση από τον πόνο στους μύες της γνάθου
  • Επαναπροσδιορισμός του σχήματος της γνάθου
  • Ευθυγράμμιση των οδοντικών τόξων.
Jenny.Gr
IG @taylor_hill

Πιο συγκεκριμένα, η τεχνική περιλαμβάνει τη σύνδεση των χειλιών, το μισό κλείσιμο και την ευθυγράμμιση των οδοντικών τόξων και την ώθηση της γλώσσας προς τον ουρανίσκο, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού και οπίσθιου τμήματος: η άκρη αγγίζει τους κοπτήρες, αλλά το υπόλοιπο πρέπει να ακουμπάει στον ουρανίσκο. Αισθητικά, η άσκηση αναδεικνύει τους μύες της γνάθου εκπαιδεύοντάς τους, γι' αυτό και το mesh mewing ακολουθείται ευρέως από τους άνδρες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.