ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Οι 4 «χρυσοί» κανόνες αντιγήρανσης για λαμπερό δέρμα, μετά τα 30


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

10 Φεβρουαρίου 2024

Οι 4 «χρυσοί» κανόνες αντιγήρανσης για λαμπερό δέρμα, μετά τα 30
IG @haileybieber
Με 4 απλές πράξεις φροντίδας, το δέρμα σου θα λάμπει από «ευτυχία»

Η γήρανση της επιδερμίδας είναι μια φυσιολογική διαδικασία του ανθρώπινου σώματος. Υπάρχει μια «στιγμή» στη ζωή μας, μεταξύ των 20 και 25 ετών, κατά την οποία το πρόσωπό μας αρχίζει να καταγράφει πιο έντονα τα σημάδια της πορείας του χρόνου (λεπτές γραμμές, ρυτίδες, κηλίδες, απώλεια σφριγηλότητας κ.α)

Με ένα καλά διαμορφωμένο πλάνο περιποίησης όμως, είναι πραγματικά εφικτό να διατηρήσεις ένα υγιές και όμορφο δέρμα μετά τα 30.

Οι 4 «χρυσοί» κανόνες αντιγήρανσης

Jenny.Gr
IG @haileybieber

Αντηλιακό

Για να είναι πραγματικά αποτελεσματικό θα πρέπει να είναι το τελευταίο βήμα της πρωινής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας σου και με SPF 30 και άνω. Η προστασία μέσα στα προϊόντα μακιγιάζ δεν είναι επαρκής από μόνη της, αλλά μπορεί να αποτελέσει ένα επιπλέον στρώμα.

Ενυδάτωση

Ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματός σου, η ενυδάτωση είναι απολύτως απαραίτητη. Συνιστάται η εφαρμογή ενός εξειδικευμένου προϊόντος για το πρωί και ενός άλλου το βράδυ.

Απολέπιση

Ένα καλό απολεπιστικό προϊόν μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά στην όψη και την ποιότητα του δέρματός σου.

Επανόρθωση

Τη νύχτα, όσο εσύ κοιμάσαι, το δέρμα επιδιορθώνει τις φθορές που υπέστη καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επομένως, αξίζει να ενισχύσεις τις προσπάθειές του επιλέγοντας συστατικά με αναγεννητική δράση, όπως για παράδειγμα τα οξέα και τα ρετινοειδή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.