ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στο skincare


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Μαρτίου 2024

Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις στο skincare
IG @lilyaldridge
Όσα «σαμποτάρουν» την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας σου

Η δημιουργία μιας ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μπορεί να είναι τόσο συναρπαστική όσο και συντριπτική. Με τόσες πολλές κρέμες, ορούς και τόνερ στην αγορά, μπορεί να αισθάνεσαι σαν πραγματικά μπερδεμένη και να μην μπορείς να ξεχωρίσεις ποια προϊόντα ταιριάζουν στο δέρμα σου και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Επιπλέον, ο μεγάλος όγκος πληροφοριών που λαμβάνεις για τη φροντίδα του δέρματος μπορεί να σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Επομένως, για να σε βοηθήσουμε να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα σχετικά με το skincare δεν θα αναφερθούμε στο πώς πρέπει να φροντίζεις το δέρμα σου, αλλά στα λάθη που πιθανώς κάνεις.

Δεν φοράς αντηλιακό

Τα οφέλη από τη χρήση αντηλιακού είναι αμέτρητα, σύμφωνα με τους δερματολόγους. Η χρήση αντηλιακού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φροντίσεις την υγεία του δέρματός σου, ενώ βοηθάει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, του ηλιακού εγκαύματος και του καρκίνου του δέρματος.

Jenny.Gr
IG @lilyaldridge

Χρησιμοποιείς την ίδια ενυδατική κρέμα πρωί και βράδυ

Εάν θέλεις πραγματικά να ασχοληθείτε σοβαρά με τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου, μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσεις να διακρίνεις την ενυδατική σου σε κρέμα ημέρας και νύχτας. Ενώ μπορεί να διστάζεις να προσθέσεις το επιπλέον βήμα, οι δύο τύποι ενυδατικών κρέμες εξυπηρετούν πολύ διαφορετικούς σκοπούς και μπορούν να έχουν θετική συνολική επίδραση στη ρουτίνα σου εφόσον χρησιμοποιηθούν σωστά.

Jenny.Gr
IG @lilyaldridge

Δεν είσαι πιστή στη ρουτίνα σου

Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, η ανάπτυξη συνέπειας όσον αφορά στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου θα συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία. Είτε είσαι αρχάρια στο skincare, είτε είχες ασχοληθεί περιστασιακά με το δέρμα σου, χρειάζεται να δείξεις θέληση και συνέπεια για να δεις πραγματικά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.