ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Beauté την Κυριακή: 5 beauty tips για να προετοιμάσεις άψογα το δέρμα σου πριν την εφαρμογή του self-tan


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Μαΐου 2024

Beauté την Κυριακή: 5 beauty tips για να προετοιμάσεις άψογα το δέρμα σου πριν την εφαρμογή του self-tan
IG @_hollyt
Πώς να αποκτήσεις τέλειο μαύρισμα με υπέροχη λάμψη

Τα προϊόντα self-tan προσφέρουν sunkissed glow επιδερμίδα, χωρίς τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Και στις ημέρες μας, η εφαρμογή τους είναι πιο εύκολη από ποτέ, χάρη στις σύγχρονες φόρμουλές τους.

Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε λοσιόν, mousse, spray, self-tanning drops για να αποκτήσουμε τη χρυσαφένια όψη που ονειρευόμαστε. Ωστόσο, το «κλειδί» για την άψογη εφαρμογή του self-tanner είναι η σωστή προετοιμασία της επιδερμίδας μας.

5 συμβουλές για ομοιόμορφο, χρυσαφένιο αποτέλεσμα

Jenny.Gr
IG @_hollyt

Απολέπιση στο σώμα

Για να προετοιμάσουμε το δέρμα μας, χρειάζεται να κάνουμε μια βαθιά απολέπιση στο σώμα, να ξυριστούμε και να απαλύνουμε το δέρμα με το αγαπημένο μας αφρόλουτρο.

Απολέπιση στο πρόσωπο

Όπως ακριβώς προετοιμάζουμε την επιδερμίδα του σώματός μας, με τον ίδιο τρόπο θα φροντίσουμε και την επιδερμίδα του προσώπου. Ως εκ τούτου, ένας καλός καθαρισμός και μια απολέπιση αποτελούν το πρώτο step και της sel-tanning routine μας.

Καλή ενυδάτωση

Αφού κάνουμε απολέπιση και αποκαλύψουμε το λείο και απαλό δέρμα μας, έρχεται η ώρα της ενυδάτωσης. Το self-tanner είναι λιγότερο πιθανό να δημιουργήσει μπαλώματα ή ραβδώσεις όταν εφαρμόζεται σε ενυδατωμένο δέρμα.

Jenny.Gr
IG @_hollyt

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Όσον αφορά στην εφαρμογή του sel-tan, η καλύτερη στιγμή για να το εφαρμόσουμε είναι στο κλείσιμο της μέρας. Με αυτόν τον τρόπο, του δίνουμε τον απαιτούμενο τρόπο να δράσει.

Το χρονοδιάγραμμα

Ο χρόνος που θα διαρκέσει η διαδικασία αυτομαυρίσματος υπαγορεύεται από τη φόρμουλα που επιλέγουμε. Επομένως ανάλογα με τα αποτελέσματα της επιθυμίας μας, επιλέγουμε το κατάλληλο προϊόν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.