ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Καλοκαιρινό skincare: Όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σου αυτή την εποχή


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Αυγούστου 2024

Καλοκαιρινό skincare: Όλα όσα χρειάζεται το δέρμα σου αυτή την εποχή
IG @rosiehw
Η καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης πρέπει να είναι απλή, αλλά άκρως αποτελεσματική

Το να διατηρείς το δέρμα σου υγιές και ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών δεν είναι εύκολο λόγω της ζέστης και των αυξημένων επιπέδων υγρασίας. Ακολουθώντας όμως τα σωστά beauty steps αυτή η «επιχείρηση» μπορεί να στεφθεί με επιτυχία.

Το αντηλιακό

Το αντηλιακό είναι απαραίτητο για την προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες UV. Αναζήτησε αντηλιακά που προσφέρουν προστασία ευρέως φάσματος με SPF 30 το λιγότερο. Μην ξεχνάς να το εφαρμόζεις κάθε φορά που πρόκειται να βγεις στον ήλιο και να το ανανεώνεις τακτικά μέσα στη μέρα.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Η ενυδατική κρέμα

Χρησιμοποίησε μια ενυδατική κρέμα που ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου. Συνιστώνται ιδιαίτερα τα προϊόντα με βάση το τζελ αυτή την εποχή, καθώς είναι πολύ ενυδατικά χωρίς όμως να είναι λιπαρά.

Το serum και η απολέπιση

Πρόσθεσε αντιοξειδωτικούς ορούς στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Ενυδατώνουν το δέρμα και το προστατεύουν από τις περιβαλλοντικές βλάβες. Ο ορός με βιταμίνη C είναι μια καλή επιλογή για μια καλοκαιρινή ρουτίνα περιποίησης δέρματος. Θυμήσου να κάνεις τακτική απολέπιση δέρματος: βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, επιτρέποντας στις ενυδατικές κρέμες και στους ορούς να διεισδύσουν καλύτερα.

Jenny.Gr
IG @rosiehw

Το face mist και οι ενυδατικές μάσκες

Τα face mist μπορούν να προσφέρουν έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο ενυδάτωσης στο δέρμα κατά τη διάρκεια της μέρας. Μια απλή κίνηση αρκεί για να προσφέρει στο δέρμα μια αίσθηση άνεσης, απαλότητας και ελαστικότητας. Η εφαρμογή μιας ενυδατικής και αναζωογονητικής μάσκας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ξηροδερμίας, αλλά και επαναφορά της λάμψης της επιδερμίδας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.