REAL LIFE

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η πιο τρυφερή στιγμή της ιστορίας τους


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2020

Τζένη Μπαλατσινού-Βασίλης Κικίλιας: Η πιο τρυφερή στιγμή της ιστορίας τους

Ουσιαστικά πρόκειται για τον αυτονόητο νόμο της φύσης. Άγραφος αλλά απαράβατος ανά τους αιώνες. Οι άνθρωποι ζουν σε ομάδες. Ομάδες μικρές ή μεγάλες, ποικιλόμορφες. Εκεί βρίσκουν νόημα στη ζωή τους, ανανεώνονται, ευτυχούν ή δυστυχούν, ταλαιπωρούνται αλλά και ολοκληρώνονται.

Σε αυτές τις ομάδες λοιπόν, οφείλεται και ο πολλαπλασιασμός του είδους, η διαιώνισή του. Μία τέτοια ομάδα, με τα καλά και τα κακά της, τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές είμαστε εμείς στο Jenny.gr. Ο πυρήνας σταθερός πάντα, κάνει την ομάδα αυτή να μοιάζει με οικογένεια. Και τώρα, η οικογένειά μας μεγαλώνει, και δεν είμαστε παρά μόνο χαρούμενες γι’ αυτό.

jenny.gr

Η μαμά του Jenny.gr, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου, θα φέρει σύντομα στον κόσμο ακόμα ένα παιδί και εκτός του ότι θα μεγαλώσει η προσωπική της οικογένεια, εμείς αισθανόμαστε σαν να περιμένουμε ένα ακόμα μέλος που θα δώσει χαρά, έμπνευση και θα γεμίσει με δημιουργικότητα την ομάδα μας.

Πολλές φορές το αυτονόητο περνά σε δεύτερη μοίρα και η δίνη της καθημερινότητας ρουφά όλη την ενέργεια. Ένα συμβάν όμως που πάντα μοιάζει με μικρό θαύμα, έρχεται να μας αφυπνίσει, να μας κάνει να ξεφύγουμε από το λήθαργο της νέας κανονικότητας και να αναθαρρήσουμε.

Για την ιστορία...

Η Τζένη παντρεύτηκε τον Βασίλη. Έτσι απλά έγιναν οικογένεια. Διανύουν, όπως όλος ο πλανήτης μία περίοδο δύσκολη, με πρωτοφανή γεγονότα. Ωστόσο, το αντίδοτο σε δυσκολίες, δυστυχίες, ταλαιπωρίες, αναποδιές είναι πάντα η αγάπη κι όλες οι συνιστώσες που την κάνουν ατσάλινη, όπως η υπομονή, η θέληση, η επιμονή, η αφοσίωση.

https://instagram.com/p/CBe_Y6IjKdF/

Ένας χρόνος επίσημα οικογένεια για την Τζένη και τον Βασίλη ήταν αρκετός για να αρχίσει το παραμύθι να γίνεται ιστορία, να έχει επεισόδια και να σφραγίσει για ακόμα μία φορά τον άγραφο νόμο της φύσης που προείπαμε.

Ένα μωρό, λένε, φέρνει πάντα την ευτυχία και δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Επομένως, η ομάδα του Jenny.gr είναι ευτυχής και ανυπόμονη για νέες ιστορίες.

Η γνωριμία της Τζένης και του Βασίλη έγινε σε πλατό εκπομπής, γεγονός που μοιάζει γραμμένο στην πρώτη σελίδα σεναρίου χολυγουντιανής ταινίας. Η συνέχεια επιβεβαίωσε ότι όλες οι ιστορίες, ακόμα και οι πιο απίθανες είναι βγαλμένες από την πραγματικότητα.

jenny.gr

Έγιναν ζευγάρι, ποτισμένοι με τον αυθορμητισμό της πρώτης επαφής. Πέρασαν όλα τα στάδια μιας σχέσης. Την κράτησαν κρυφή, δοκίμασαν να ξεφύγουν για να ησυχάσουν, έβγαλαν τη χαρά τους προς τα έξω, ανακατεύτηκαν με τις παρέες τους, πήραν τις αποστάσεις τους, ξανάσμιξαν και πήραν τη μεγάλη απόφαση.

Βίος από κοινού, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει και φυσικά με ένα μωρό που έρχεται να επισφραγίσει τη σχέση τους, να μεγαλώσει την οικογένειά τους και να αφρατέψει την ευτυχία τους, δίνοντας ελπίδα μετά τα δύσκολα!

https://instagram.com/p/CEdudfogBMx/

Η ευχή μας παρωχημένη αλλά από καρδιάς: «Με το καλό και σύντομα με ένα υγιές μωρό στην αγκαλιά σας».

Με αγάπη,
η ομάδα του Jenny.gr