REAL LIFE

Τζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Μόλις ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους


The Jennettes

25 Δεκεμβρίου 2020

Τζένη Μπαλατσινού- Βασίλης Κικίλιας: Μόλις ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους

Στις 16 Ιουνίου του 2019, απλά, λιτά και ρομαντικά, επισφραγίστηκε μία από τις πιο δυνατές ιστορίες αγάπης, αποτελώντας έμπνευση για κάθε ζευγάρι που επιδιώκει να βρεθεί στον δρόμο της κοινής ευτυχίας. Η Τζένη και ο Βασίλης από σήμερα θα έχουν να γιορτάζουν μία ακόμη ημερομηνία, καθώς πριν από λίγα λεπτά υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι στη ζωή τους. 

Σε μια εποχή όπου όλος ο πλανήτης βιώνει μια περίοδο δύσκολη με πρωτοφανή γεγονότα, το νέο μέλος στην οικογένειά τους ήρθε για να πολλαπλασιάσει την ευτυχία και να διαιωνίσει την αγάπη, δίνοντας ελπίδα παρά τις αντιξοότητες της εποχής. Η μαμά του Jenny.gr, της Αμαλίας, της Αλεξάνδρας και του Μάξιμου έκανε χώρο για να υποδεχτεί στην αγκαλιά της ένα ακόμη πλάσμα που θα χαρίσει φως στην καθημερινότητα. 

Ένα τέτοιο χαρμόσυνο γεγονός που πάντα μοιάζει με μικρό θαύμα, έρχεται να μας αφυπνίσει και να μας κάνει να ξεφύγουμε από τον λήθαργο της νέας κανονικότητας. Από τα πρώτα λεπτά της είδησης, πλημμυρίσαμε από χαρά και αισθανθήκαμε πως το νέο αυτό μέλος της μεγάλης μας οικογένειας ήρθε για να δώσει χαρά, έμπνευση και να γεμίσει με δημιουργικότητα την ομάδα μας.

Ευχόμαστε από καρδιάς, το νεογέννητό σας να είναι πάντοτε καλότυχο και ευλογημένο! Να γεμίζει με τους πιο όμορφους ήχους το σπίτι σας, με τα πρώτα κλάματα αλλά και με άφθονα γέλια, μεγαλώνοντας, κι εμείς να είμαστε πάντα κοντά, να χαιρόμαστε με τη χαρά σας! Όσες ευχές και αν αποτυπώσουμε γραπτώς, και πάλι θα είναι λίγες μπροστά στην ευτυχία που ξεδιπλώνεται σήμερα, μπροστά σας! 

Με αγάπη, 

η ομάδα του Jenny.gr

Δείτε μερικές από τις πιο τρυφερές στιγμές του ζευγαριού:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr