REAL LIFE

Πασχαλινό τραπέζι: Διεκδίκησε 25.000+ δώρα και μοίρασε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη


Branded Content Team

25 Απριλίου 2024

Πασχαλινό τραπέζι: Διεκδίκησε 25.000+ δώρα και μοίρασε χαμόγελα σε όσους το έχουν ανάγκη
Τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστικά

Το Πάσχα βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» μακριά. Αυτό έμπρακτα τι σημαίνει; Ότι επιτέλους πλησιάζει η περίοδος που ενδείκνυται για συγκεντρώσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, στην οποία το γιορτινό τραπέζι έχει την τιμητική του. Γι’ αυτό και πρέπει να είναι πλουσιοπάροχο, ώστε να βρίσκει ο καθένας τις γεύσεις και τα αρώματα που του αρέσουν.

Το easter shopping στο σούπερ μάρκετ είναι σοβαρή υπόθεση. Εξ ου και εμπιστευόμαστε τα ψώνια μας σε αυτούς που ξέρουν πώς να ικανοποιήσουν κάθε μας ανάγκη, φροντίζοντας παράλληλα να δημιουργούν ενέργειες που μας ανταμείβουν για τις αγορές μας.

Μοίρασε χαμόγελα με τις αγορές σου

Η ΑΒ, πέρα από τη μέγιστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του αγοραστικού κοινού, στο μυαλό της έχει το πώς μπορεί να προσφέρει και να κάνει τη διαφορά. Γι’ αυτό, για 8η συνεχή χρονιά, φέρνει στο προσκήνιο τα πασχαλινά αβγά που φέτος μεγαλώνουν ακόμα περισσότερο τα χαμόγελα των παιδιών, καθώς με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οι καταναλωτές προσφέρουν 0,30 ευρώ στο έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η ΑΒ διπλασιάζει το συνολικό ποσό. Τις ζωγραφιές που στολίζουν τα αβγά της ΑΒ έχουν ζωγραφίσει παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μπορούμε να βρούμε τα πασχαλινά αβγά σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο ΑΒ Eshop σε δύο μεγέθη (150gr & 220gr), με διαφορετικές τιμές το καθένα (κάτω από 4 & 5 ευρώ, αντίστοιχα), όπου κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια με παιδικές ζωγραφιές.

Jenny.Gr

Η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει άλλη αξία στα πασχαλινά ψώνια

Για το φετινό Πάσχα, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει ετοιμάσει μία πολύ ξεχωριστή εμπειρία αγορών. Από την Πέμπτη 25 Απριλίου έως την Κυριακή 5 Μαΐου, κάθε φορά που θα επισκεπτόμαστε ένα από τα καταστήματα ΑΒ για τα ψώνια μας (σ.σ. αγορές 50 ευρώ και άνω), θα μπορούμε να συμμετέχουμε στον μεγάλο διαγωνισμό «Σπάσε αβγά και κέρδισε» που χαρίζει περισσότερα από 25.000 δώρα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο AB app, στο ab.gr ή στα AB Kiosks, να παίξουμε και να δούμε τι κερδίσαμε.

Jenny.Gr

Πιο αναλυτικά, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε 17.000 δωρεάν προϊόντα, 5.000 επιταγές έκπτωσης αξίας 6€, 1.000 επιταγές έκπτωσης των 3€ σε πόντους ΑΒ Plus, 50 επιταγές έκπτωσης των 200€ σε πόντους ΑΒ Plus, ενώ, μπορεί να είμαστε ανάμεσα στους 2.000 τυχερούς που θα κερδίσουν 50 πόντους στην AB Plus κάρτα. Εφόσον παίξουμε στο παιχνίδι, θα μπούμε αυτόματα στην κλήρωση για τα μεγάλα δώρα του διαγωνισμού. Επίσης, 30 τυχεροί θα κερδίσουν το ρεύμα της χρονιάς από το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ενώ, ένας τυχερός θα κερδίσει τα ψώνια της χρονιάς από τα ΑΒ! Και όλα αυτά επιπλέον των πασχαλινών προσφορών και των επιταγών -3 και 6 ευρώ- με αγορές επιλεγμένων προϊόντων, όπως αρνί, κατσίκι, ελαιόλαδο, φρέσκα ψάρια, κατεψυγμένα είδη, σοκολατοειδή, ψησταριά με κάρβουνο, μπίρες και κρασιά.

Jenny.Gr

Με τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, κάθε αγορά μας αποκτά επιπλέον αξία. Και με 3.000 προϊόντα καθημερινής χρήσης με μείωση τιμών και 1.000 προϊόντα από αυτά με εγγύηση χαμηλής τιμής, τα ψώνια για το πασχαλινό τραπέζι γίνονται πιο εύκολα από ποτέ.

Advertorial