REAL LIFE FAMILY MATTERS

Καλοκαιρινές παιδικές αποδράσεις


25 Ιουλίου 2013

Μέσα από υπέροχα βιβλία. 

Είναι πολύ όμορφο οι γονείς να μάθουν στα μικρά τους την αξία του καλού βιβλίου. Το καλοκαίρι προσφέρεται για στιγμές χαλάρωσης αλλά και απόδρασης. Βοηθήστε τα μικρά σας να αποδράσουν στο κόσμο της φαντασίας και να ταξιδέψουν μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων. Επιλέξαμε λοιπόν για εσάς και σας προτείνουμε μερικές όμορφες ιστορίες:

0003278_195

10 Ιστορίες με πειρατές: Ένα βιβλίο με 10 πρωτότυπες ιστορίες -άλλοτε τρυφερές, άλλοτε χιουμοριστικές- αστεία τραγουδάκια, παιχνίδια και 10 έξυπνες κατασκευές. Είναι ότι πρέπει για να χαρίσει συντροφιά στο μικρό σας.  Από τις εκδόσεις, Μεταίχμιο.

382567_10151589343063558_1962283605_n (1)

Το ταξίδι της κόκκινης ομπρέλας: Η κόκκινη ομπρέλα, ξεχασμένη από τον κάτοχό της στην ομπρελοθήκη της Πινακοθήκης Ουφίτσι, ανακαλύπτει τη μαγεία των πιο διάσημων έργων ζωγραφικής στον κόσμο. Γνωρίζει από κοντά την Αφροδίτη, την Ώρα, τους Ανέμους, μαθαίνει για το ζωγράφο Σάντρο Μποτιτσέλι, τη Σιμονέτα, τον Τζουλιάνο, και αποφασίζει να κάνει μια πολύ παράξενη… μετακόμιση. Έτσι αρχίζει το ταξίδι της μέσα στο διάσημο πίνακα Η γέννηση της Αφροδίτης του Μποτιτσέλι! Από τις εκδόσεις, Κέδρος. 0003915_195

Αόρατοι ρεπόρτερ: Η στοιχειωμένοι ταινία: Περίεργα ατυχήματα εμποδίζουν τα γυρίσματα μιας μεγάλης ταινίας τρόμου. Ποιος φοβάται τις αποκαλύψεις της; Η Μυρτώ, το μέλος της φοβερής δημοσιογραφικής ομάδας των ΑΟΡΑΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ, γίνεται ηθοποιός και παίζει στην ταινία για να λύσει το μεγαλύτερο κινηματογραφικό μυστήριο όλων των εποχών! Ένας νομπελίστας συγγραφέας, ένα τρομερό μυστικό απ’ το παρελθόν, ιπτάμενες φωτιές, η Απαγορευμένη Πόλη, διασκεδαστικά κινηματογραφικά γυρίσματα, βόλτες στη Χαλκιδική, κυνηγητά στον Πύργο του Άιφελ, ταξίδια στο Παρίσι, στη Ρώμη, στο Πεκίνο, στον Βόρειο Πόλο! Η Μυρτώ θα πραγματοποιήσει τα όνειρά της και θα ανακαλύψει κάτι συγκλονιστικό και αναπάντεχο…Μια διασκεδαστική, ανατρεπτική περιπέτεια για τη δύναμη της αλήθειας και της αγάπης, με ήρωες τους πιο παράξενους και επιδέξιους ρεπόρτερ του κόσμου! Από τις εκδόσεις, Μεταίχμιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.