REAL LIFE FAMILY MATTERS

11χρονη “σπάει” τα ρεκόρ IQ test για να την “πει” στους γονείς


24 Μαΐου 2016

Οι γονείς της καθημερινά γκρίνιαζαν πως δεν διαβάζει συστηματικά και πως έπρεπε να γίνει πιο επιμελής και μελετηρή μαθήτρια. Η 11χρονη Kashmea Wahi, Ινδή που ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο αποφάσισε να τους πείσει πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να την πιέζουν για το σχολείο.

Έτσι, βάλθηκε να αποδείξει πως το σχολείο είναι ανιαρό για την ίδια, μιας και σκόραρε 162 τεστάροντας το IQ της Mensa και κατάφερε να μπει στο μαγικό 1% ανθρώπων παγκοσμίως, που απαντούν ολόσωστα στο τεστ νοημοσύνης. Για να καταλάβουμε πόσο εντυπωσιακό είναι το σκορ της, αρκεί να αναφέρουμε πως η 11χρονη βρέθηκε δύο πόντους πάνω από τα αντίστοιχα σκορ των Stephen Hawking και Albert Einstein. Επίσης το σκορ της είναι το μεγαλύτερο που έχει σημειωθεί ως τώρα σε συμμετέχοντα κάτω των 12 ετών.

Η Kashmea Wahi είναι μαθήτρια του West London’s Notting Hill και οι γονείς της είναι IT management consultants. Πλέον είναι πολύ συγκινημένοι και περήφανη για τη μικρή του genius κόρη και το πιθανότερο είναι να μην την πιέσουν ποτέ ξανά τόσο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα στο 4moms.gr