REAL LIFE FAMILY MATTERS

Είναι η Blue Ivy το νέο fashion icon;


31 Αυγούστου 2016

DSD.jpg

Μπορεί η εμφάνιση της Μπιγιόνσε και της 4χρονης κόρης της στο κόκκινο χαλί των μουσικών βραβείων MTV να σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, βρίσκοντας θαυμαστές αλλά και επικριτές, ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι στοίχησε μια περιουσία και, για την ακρίβεια, 13 εκατομμύρια δολάρια!

Η ντίβα της ποπ, που αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, εμφανίστηκε στο event συνοδευόμενη από την κόρη της, με look που συζητήθηκε πολύ.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα εφαρμοστό φόρεμα Francesco Scognamiglio, στα χρώματα της μέντας και δεν πρόταξε το ντεκολτέ της (σε αντίθεση με τα οπίσθιά της που έβγαζαν μάτι), αφού φτερά κάλυπταν το μπούστο και τους ώμους της. Τα στολισμένα με διαμάντια Lorraine Schwartz κοσμήματα την μετέτρεψαν σε… κινητό θησαυροφυλάκιο, καθώς τα σκουλαρίκια κόστιζαν 1,8 εκατομμύρια και τα δαχτυλίδια 2,38 εκατομμύρια

Όσο για την 4χρονη Μπλού Άιβι, που είναι φτυστή ο… πατέρας της; Τίμησε το… «κατά μάνα, κατά κόρη», φορώντας τούλινη κρεμ πλουμιστή φούσταστέμμα στα πιασμένα μαλλάκια της και κρεμ μποτίνια με λεπτομέρειες από στρας!

Δείτε όλες τις αξιοζήλευτες εμφανίσεις της εδώ.